Δεν μπορεί, όπως και να ήταν χρονιά που φεύγει σίγουρα υπάρχουν πράγματα για τα οποία νιώθεις χαρά, ικανοποίηση ή έστω ευγνωμοσύνη. Πράγματα που μπορεί να μην το έχεις συνειδητοποιήσει ακόμα αλλά αποτελούν τις μικρές σου νίκες για το 2021.

Εδώ θα δεις για ποιο λόγο πρέπει να είσαι περήφανη για το 2021 σου, σύμφωνα με το ζώδιό σου.

Κριός

Θα πρέπει να είσαι περήφανη μόνο και μόνο που προσπάθησες. Ακόμα κι αν δεν πέτυχες όλους τους στόχους στη λίστα σου, έχεις καταβάλλει κάθε προσπάθεια. Ποτέ δεν εγκατέλειψες τον εαυτό σου, ακόμα κι όταν ένιωθες ότι οι πιθανότητες ήταν εναντίον σου. Αυτό θέλει θάρρος Κριέ!

Ταύρος

Θα πρέπει να είσαι περήφανη που έθεσες όρια στον εαυτό σου. Δεν άφησες κανέναν να σε κοροϊδέψει. Αποφάσισες ότι έχεις σημασία και ότι δεν πρόκειται να συμβιβαστείς με την έλλειψη σεβασμού.

Δίδυμος

Θα πρέπει να είσαι περήφανη που έμεινες σταθερή στα πιστεύω σου. Δεν συμβίβασες την ηθική σου. Έμεινες ευγενική και έμπιστη και ειλικρινής, ακόμα κι όταν ο κόσμος σε πίεζε να ενεργείς πιο άκαρδα.

Καρκίνος

Θα πρέπει να είσαι περήφανη για τον εαυτό σου που τα κατάφερες μέσα στη χρονιά. Υπήρξαν μερικές απίστευτα δύσκολες στιγμές το 2021, αλλά εσύ συνέχισες. Επιβίωσες, ακόμα κι όταν ένιωθες ότι πνίγεσαι.

Λέων

Θα πρέπει να είσαι περήφανη για τον εαυτό σου που ξεκουράζεσαι. Παρόλο που ακούγεται αντιπαραγωγικό, το να κάνεις ένα διάλειμμα ήταν το καλύτερο πράγμα που μπορούσες να κάνεις. Ήξερες πότε έπρεπε να επαναφορτιστείς και άκουγες το σώμα σου.

Παρθένος

Θα πρέπει να είσαι περήφανη για τον εαυτό σου που εκφράζεις περισσότερο τα συναισθήματά σου. Είναι δύσκολο να είσαι ευάλωτη. Είναι δύσκολο να πεις τι πραγματικά έχεις στο μυαλό σου. Αλλά τα πηγαίνεις όλο και καλύτερα όταν μιλάς από την καρδιά σου.

Ζυγός

Θα πρέπει να είσαι περήφανη για τον εαυτό σου που διδάσκεις καλοσύνη. Ακόμα κι όταν είσαι αναστατωμένη, προσπαθείς πάντα να κάνεις τους άλλους χαρούμενους. Ποτέ δεν είσαι άσκοπα σκληρή. Προσπαθείς να αφήσεις τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος από αυτό που τον βρήκες.

Σκορπιός

Θα πρέπει να είσαι περήφανη για τον εαυτό σου που παραμένεις θετική. Δεν είναι πάντα εύκολο και δεν έχεις την καλύτερη διάθεση, αλλά έχεις κάνει εξαιρετική δουλειά για να διατηρήσεις την ελπίδα ζωντανή. Εξακολουθείς να πιστεύεις ότι σε περιμένουν καλά πράγματα — και αυτό θέλει δύναμη.

Τοξότης

Θα πρέπει να είσαι περήφανη για τον εαυτό σου που βγήκες έξω από τη ζώνη άνεσής σου. Έχεις κάνει πράγματα φέτος που δεν θα μπορούσες ποτέ να φανταστείς πριν από μερικά χρόνια. Ο προηγούμενος εαυτός σου θα εντυπωσιαζόταν.

Αιγόκερως

Πρέπει να είσαι περήφανη για τον εαυτό σου ακόμα περισσότερο για τις φορές που έκλαψες. Είναι ανθυγιεινό να γεμίζεις τα συναισθήματά σου στο στήθος σου. Είναι καλό που τα αφήνεις όλα έξω. Μπορεί να πονάει τώρα, αλλά θα σε βοηθήσει να θεραπευθείς μακροπρόθεσμα.

Υδροχόος

Θα πρέπει να είσαι περήφανη για τον εαυτό σου που έκανες το σωστό, ακόμα κι όταν ήταν δύσκολο. Ακόμα κι όταν σήμαινε ότι θα ένιωθες λίγο άβολα. Αντί να πάρεις τον εύκολο δρόμο, έπαιρνες πάντα τον σωστό δρόμο.

Ιχθύς

Θα πρέπει να είσαι περήφανη για τον εαυτό σου που απομακρύνθηκες από τοξικές καταστάσεις. Το να λες αντίο σε μια κακή φιλία ή σχέση ή καριέρα δεν σημαίνει ότι τα παρατάς. Σημαίνει ότι ξέρεις τι είναι καλύτερο για τον εαυτό σου και δεν θα συμβιβαστείς με λιγότερα.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Τα 4 ζώδια που πρέπει να αποφύγεις αν δεν αντέχεις τη ζήλια στις σχέσεις σου