Η σωστή περιποίηση των μαλλιών ήταν, είναι και θα είναι μια πρόκληση. Και ειδικά την περίοδο του χειμώνα όπου η βροχές και η υγρασία καραδοκούν οι #badhairdays είναι πιο πολλές από αυτές που είσαι πραγματικά ευχαριστημένη με το styling των μαλλιών σου.

Δυστυχώς όμως δεν υπάρχουν πάντα ο χρόνος, η διάθεση ή τα κατάλληλα “εργαλεία” για να πετύχεις το τέλειο αποτέλεσμα όταν φτιάχνεις μόνη τα μαλλιά σου στο σπίτι και όχι σε κάποιο κομμωτήριο.

Ή μήπως τελικά τα ιδανικά αξεσουάρ είναι εκεί έξω και σε περιμένουν για να τα ανακαλύψεις;

Ένα τέτοιο αξεσουάρ είναι και το φανταστικό εξάρτημα Flyaway της Dyson, ένα από τα πέντε εξαρτήματα που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για το Dyson Supersonic.

Αυτό είναι ακριβώς το εξάρτημα που χρειάζεσαι για το τέλειο φινίρισμα με ίσιο ή κυματιστό αποτέλεσμα. Κρύβει απόλυτα τα ατίθασα μαλλιά κάτω από τις μακρύτερες τούφες για να δώσει ένα λείο, λαμπερό αποτέλεσμα. Επίσης, έχει σχεδιαστεί για να φορμάρει διαφορετικούς τύπους μαλλιών οπότε δεν χρειάζεται να σε απασχολεί καθόλου όποιος και εάν είναι ο δικός σου.

Flyaway Το νέο εξάρτημα του Dyson Supersonic θα πάει το styling των μαλλιών σου σε άλλο επίπεδο

Το νέο εξάρτημα Flyaway είναι εμπνευσμένο από επαγγελματίες κομμωτές και την τεχνική τους, αξιοποιώντας ταυτόχρονα το φαινόμενο Coanda για να ανασηκώσει τα πιο μακριά μαλλιά και να κρύψει τα ατίθασα. Σε συνδυασμό με την τεχνολογία Air Multiplier παράγει μια υψηλής πίεσης και ταχύτητας ροή ελεγχόμενου αέρα για γρήγορα στέγνωμα και styling ακριβείας.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό που θα λατρέψεις είναι ο κινητήρας του αφού έχοντας τη δυνατότητα να περιστρέφεται έως και 110.000 φορές το λεπτό σε μία ακουστική συχνότητα, γίνεται αυτόματα το πιο γρήγορο, ελαφρύ και αθόρυβο σεσουάρ που είχες ποτέ!

Αυτό πρακτικά σημαίνει πως από εδώ και πέρα μπορείς να απολαμβάνεις στο σπίτι σου την περιποίηση που πίστευες πως μπορείς να λάβεις μόνο από εξειδικευμένους επαγγελματίες σε ένα σαλόνι ομορφιάς.

Και φυσικά εκτός από super stylish τα μαλλιά σου πια θα είναι και υγιή αφού όπως είναι γνωστό, σε αντίθεση με άλλα σεσουάρ μαλλιών το Dyson Supersonic μετράει τη θερμοκρασία του αέρα πάνω από 40 φορές και ρυθμίζει τη θερμοκρασία ανάλογα. Αυτό όπως είναι φυσικό αποτρέπει τη φθορά της τρίχας από την υπερβολική θερμοκρασία και βοηθά στην προστασία και τη λάμψη των μαλλιών σου!

Βρείτε τo νέo Dyson HD07 Supersonic σε καταστήματα ηλεκτρικών ειδών, καλλυντικών και σε επιλεγμένα κομμωτήρια.