Είναι πολλοί αυτοί που χρησιμοποιούν την αστρολογία για να ελέγξουν τη συμβατότητα μεταξύ αυτών και άλλων ανθρώπων, τόσο για φιλικές όσο για ερωτικές σχέσεις.

Εάν ανήκεις σε εσύ σε αυτούς τους ανθρώπους εδώ θα μάθεις τους λόγους που η φιλία μεταξύ ενός Παρθένου και ενός Υδροχόου είναι τόσο ιδιαίτερη και συναρπαστική.

Κάνουν τα πάντα για το κοινό καλό

Και οι δύο προσπαθούν να κάνουν τον κόσμο καλύτερο. Οργανώνουν φιλανθρωπικές εκδηλώσεις, βοηθάνε με κάθε τρόπο όποιον το έχει ανάγκη και προσπαθούν να εξαλείψουν τις  κοινωνικές αδικίες. Ο ανιδιοτελής Παρθένος και ο προοδευτικός Υδροχόος μπορούν να συνδυάσουν τις ιδέες τους κάνοντας τους εαυτούς τους αλλά και τους άλλους καλύτερους.

Ο Υδροχόος βοηθάει τον αναποφάσιστο Παρθένο να βάλει σε τάξη τις σκέψεις του

Μερικές φορές, ο Παρθένος σκέφτεται πολύ πριν πάρει οποιαδήποτε απόφαση. Ταυτόχρονα αναλύει συνεχώς νέα δεδομένα και αλλάζει διαρκώς γνώμη. Ο Υδροχόος, από την άλλη πλευρά, είναι ένα στωικό και σταθερό ζώδιο. Έτσι, παίρνει μια απόφαση και αφοσιώνεται σε αυτήν. Βοηθάει πάντα τον Παρθένο να πάρει την πιο σωστή και συνετή απόφαση.

Τονώνουν ο ένας τον άλλον πνευματικά

Ο Υδροχόος και ο Παρθένος είναι τρομερά έξυπνοι. Έχουν κυριολεκτικά πάντα κάτι ενδιαφέρον να πουν. Τονώνει ο ένας την αυτοπεποίθηση του άλλου και έτσι και οι δύο έχουν το θάρρος να μιλάνε για αυτά που σκέφτονται. Θα λέγαμε πως ο ένας κάνει τον άλλον πιο έξυπνο.

Αλληλοσυμπληρώνονται

Ο Παρθένος είναι κολλημένος με το αυστηρό πρόγραμμα ενώ ο Υδροχόος προτιμά να είναι πιο ελεύθερος και να δέχεται τις καταστάσεις όπως έρχονται.

Ωστόσο, μην ξεχνάς ότι ο Παρθένος είναι ένα ζώδιο της γης και προτιμά να σχεδιάζει ότι δεν μπορεί να προβλέψει. Ο Υδροχόος, από την άλλη πλευρά, είναι ένα ζώδιο του αέρα και δεν του αρέσουν οι δεσμευτικές και προγραμματισμένες καταστάσεις. Ο ένας συμπληρώνει τον άλλον και έτσι είναι πάντα ικανοποιημένοι χωρίς να έχουν άγχος για το πρόγραμμά τους.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Για ποιο θέμα λέει τα περισσότερα ψέματα το κάθε ζώδιο