Όλοι μας λέμε ψέματα. Άλλοι πιο μικρά, άλλοι πιο μεγάλα, και άλλοι τα βαφτίζουν δικαιολογίες και όχι ψέματα. Κάποιοι λένε ψέματα για τον λόγο που άργησαν σε ένα ραντεβού, για τη δουλειά τους ή για τα συναισθήματά τους.

Εδώ θα δεις το θέμα για το οποίο λέει τα περισσότερα – και τα μεγαλύτερα- ψέματα το κάθε ζώδιο.

Κριός

Λέει πολύ συχνά ψέματα για το εάν νιώθει ή όχι καλά. Συνήθως υποκρίνεται ότι όλα είναι εντάξει ακόμα και όταν τίποτα δεν πάει καλά.

Ταύρος

Λέει πάντα ψέματα για τους λόγους που δεν μπορεί να παρευρεθεί σε ένα πάρτι ή μια εκδήλωση. Μπορεί να επινοήσει χιλιάδες δικαιολογίες προκειμένου να μείνει μόνος του στο σπίτι.

Δίδυμοι

Ίσως λέει ψέματα για το παρελθόν του. Απλά δεν θέλει οι άλλοι άνθρωποι να τον κρίνουν λόγω των πραγμάτων που έκανε τότε.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος προκειμένου να μην πληγώσει τα συναισθήματα των άλλων λέει ψέματα για το εάν του αρέσει κάτι πάνω τους. Κάποιο καινούργιο κούρεμα ή νέα ρούχα για παράδειγμα.

Λέων

Λέει ψέματα για το πώς πραγματικά νιώθει. Κρατάει τα συναισθήματά του καλά κρυμμένα για να μην πληγωθεί.

Παρθένος

Κάποιες φορές λέει ψέματα για τις εμπειρίες του. Υποκρίνεται ότι έχει κάνει πολύ περισσότερα από ό,τι πραγματικά έχει κάνει.

Ζυγός

Λέει ψέματα για τους λόγους που δεν νιώθει καλά. Λέει απλά πως έχει πονοκέφαλο ή στομαχόπονο αντί να παραδεχτεί ότι τα προβλήματα είναι βαθύτερα και ίσως χρειάζεται βοήθεια.

Σκορπιός

Λέει ψέματα για το τι τον ενοχλεί και τι όχι. Λειτουργεί σαν να μην τον ενοχλεί τίποτα ενώ στην πραγματικότητα είναι πολλά αυτά που τον θυμώνουν ή τον πληγώνουν.

Τοξότης

Λέει πολλές φορές ψέματα για το τι έκανε το Σαββατοκύριακό του. Μιλάει για το πόσο διασκέδασε για να μη νομίζουν οι άλλοι πως δεν περνάει καλά.

Αιγόκερως

Λέει ψέματα για το πόσο φορτωμένο είναι το πρόγραμμά του. Στην πραγματικότητα θέλει απλά να αποφύγει ανθρώπους και καταστάσεις.

Υδροχόος

Λέει συχνά ψέματα για την οικονομική του κατάσταση. Προσπαθεί να κάνει τους άλλους να μην ανησυχούν για αυτόν ή να μην τον λυπούνται.

Ιχθύς

Λέει συνήθως ψέματα για την ερωτική του ζωή. Υποκρίνεται ότι είναι ευτυχισμένος, για να αποφύγει τις συμβουλές των άλλων.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Τι σου έχει διδάξει ακόμα και το μεγαλύτερο άγχος σου, με βάση το ζώδιό σου