Από τη Sofia Loren μέχρι τη Monica Bellucci και την Chiara Ferragni, οι Ιταλίδες είναι αστείρευτη πηγή στυλ και γοητείας, παραδίδοντας τα καλύτερα μαθήματα στυλ. Το πιο σημαντικό από αυτά είναι: να είσαι πιστή στα αξεσουάρ σου και να μην ξεχνάς ποτέ τα γυαλιά ηλίου σου.

Τα γυαλιά ηλίου είναι must-have piece στις εβδομάδες μόδας έχουν μια ξεχωριστή θέση για τους street style addicts. Αποτελούν την ιδανική λύση όταν θες να κρύψεις το πρόσωπό σου ή δεν θες να ασχοληθείς και πολύ με το μακιγιάζ σου εκείνη την ημέρα.

Πάρε κάποιες ιδέες από τις τάσεις που μας έμαθαν οι Ιταλίδες για αυτό το fashion item.

Cat-eye sunglasses

thecut.com

Τα μικρά αυτά γυαλιά σε μαύρο χρώμα δίνουν μια ρετρό αισθητική στα looks σου και είναι ιδιαίτερα κομψά. Αν έχεις στρογγυλό πρόσωπο ή σε σχήμα καρδιάς τότε είναι τα ιδανικά για σένα.

Δες ακόμα: Τα γυαλιά μικραίνουν φέτος

Φακοί με χρώμα

stealthelook.com.br

Μία ακόμα τάση που έρχεται από το παρελθόν: τα γυαλιά που έχουν χρωματιστούς φακούς μπορούν να φορεθούν και σε εσωτερικούς χώρους χωρίς να φαίνονται παράξενα. Τόλμησε να επιλέξεις ένα έντονο χρώμα σε στρογγυλό σχήμα.

Flat-top sunglasses

glamradar.com

Τα oversized γυαλιά ηλίου ταιριάζουν στα περισσότερα σχήματα προσώπου και ιδιαίτερα στα οβάλ. Ενώ δείχνουν πολύ cool, οι Ιταλίδες μας παρουσιάζουν την πιο κομψή πλευρά τους δημιουργώντας chic looks με αυτά.

Διάβασε επίσης: Λόγοι για τους οποίους τα γυαλιά ηλίου είναι το πιο χρήσιμο item της τσάντας σου
featured image: lamdeponline.v