Η μόδα στο πιο αγαπημένο γυναικείο αξεσουάρ αλλάζει. Τα μεγάλα γυαλιά μένουν προς το παρόν στην άκρη για να δώσουν τη θέση τους σε ένα διαφορετικό τύπο γυαλιών. Φαίνεται πως η πιο hot τάση στα γυαλιά ηλίου φέτος το χειμώνα είναι τα μικρά -τύπου cat-eye και όχι μόνο. Πρόκειται για ένα 90s revival με μία ιδέα φουτουρισμού θυμίζοντας Matrix.

Τόσο οι celebrities όσο και οι γνωστοί designers δείχνουν την προτίμηση τους στο συγκεκριμένο είδος γυαλιών. Πρώτο το μοντέλο Bella Hadid τα φόρεσε και πολλές ήταν εκείνες που ακολούθησαν. Απ’ την άλλη, αρκετοί σχεδιαστές στα fashion shows τους επέλεξαν tiny sunglasses για να ολοκληρώσουν τα outfits που παρουσίασαν. Ο Demna Gvasalia για τον οίκο Balenciaga κατά κύριο λόγο πρόβαλε στη F/W 2018 collection του το συγκεκριμένο trend, το οποίο απ’ ότι φαίνεται ήρθε για να μείνει. Ακολούθησε ο designer Adam Selman με κάποια παραλλαγή αλλά και πολλοί άλλοι στα επόμενα catwalks για το 2018.

balenciaga1-medium

adam-selman1-medium

Αφού τα είδαμε στα fashion shows, είναι ώρα να τα δοκιμάσουμε και εμείς. Αυτά είναι τα top 6 που προτείνουμε:

poppy-lissiman-medium

Poppy Lissiman

le-specs-x-adam-selman1-medium

Les Specs x Adam Selman

asos-sunglasses-medium

ASOS

roberiandfraud-medium

Roberi & Fraud

rihanna-sunglasses-dior-sunglasses_l1jmmze1q3httlawbmqxt1dewhc2ef93a09sst0vmhgwojeymtj4mtixmi82ndb4mc9mawx0zxjzomv4dgvuzcgxlgzmzmzmzikvmta5zgiyn-medium

Rihanna for Dior

caviar-8861-c21-midas-series-selena-gomez-medium

Caviar 8861 C21 Midas Series | Selena Gomez