Η φετινή μέρα εορτασμού του St Patrick’s Day επεφύλασσε μία ξεχωριστή έκπληξη στους φαν της σειράς Derry Girls. Όπως καταλαβαίνεις, είναι τόσο ξεκαρδιστικό, όσο χρειάζεται για να μας προετοιμάσει αναλόγως.

Με την τρίτη σεζόν θα πρέπει να πούμε αντίο στην αγαπημένη σειρά Derry Girls

Όπως συνέβη και σε πολλές άλλες σειρές, έτσι και στο Derry Girls, η τρίτη σεζόν πήγε από παράταση σε παράταση. Επιτέλους, όμως, έχουμε στα χέρια μας ένα trailer που κάνει πολύ καλά τη δουλειά του και δεν αποκαλύπτει πολλές πληροφορίες για την πλοκή της ιστορίας. To τέλος της δεύτερης σεζόν μάς άφησε κάπου στο 1995 και σε μία παρέα πιο ενωμένη από ποτέ.

Σύμφωνα με κάποιες πρώτες πληροφορίες, η ιστορία θα συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε στο 1995. Ο James και η Erin μάλλον θα αρχίσουν να έχουν λιγότερες εντάσεις, αλλά φυσικά σαν παρέα θα αντιμετωπίσουν πολλά ευτράπελα. Αν κρίνουμε από το trailer, μπορούμε να εντοπίσουμε κάποιο στοιχειωμένο σπίτι, μυστικά από τους γονείς, τσακωμούς αλλά και μία έχθρα με μία αντίπαλη παρέα της περιοχής. Άρα, καταλαβαίνουμε ότι δεν θα λείψουν για άλλη μία φορά τα ξεκαρδιστικά αστεία από τη σειρά.

Η Βόρεια Ιρλανδία στο προσκήνιο

Όπως σε κάθε άλλη σεζόν, έτσι κι εδώ θα μας απασχολήσουν αρκετά τα πολιτικά δρώμενα της Βόρειας Ιρλανδίας. Θα μπορούσαμε μάλιστα να πούμε ότι η πολιτική ζωή της χώρας ήταν τόσο ταραχώδης όσο και οι προσωπικές ζωές των Derry Girls. Όλη αυτή η διάθεση αντικατοπτρίζεται άψογα από τη δημιουργό Lisa McGee στους χαακτήρες που εκείνη έπλασε. Η ίδια μάλιστα έχει αναφέρει πολλές φορές πως πολλά από τα περιστατικά που παρουσιάζονται στη σειρά είναι εμπνευσμένα από τη δική της εφηβική ζωή στη Βόρεια Ιρλανδία.

Ρίξε, λοιπόν, μία ματιά στο νέο trailer για την τρίτη σεζόν των Derry Girls και προσπάθησε να κάνεις ένα catch-up με τις προηγούμενες δύο στο Netflix.