Στην επίδειξη Tibi’s Spring ’24, τα σύνολα που εμφανίστηκαν στην πασαρέλα ήταν σε μεγάλο βαθμό από μια αρκετά ουδέτερη χρωματική παλέτα. Τα γκρι χρώματα που θύμιζαν βροχερές μέρες, τα κρεμώδη λευκά και τα midnight μπλε υπερίσχυαν των αποχρώσεων του ουράνιου τόξου.

Αυτό όμως αφορούσε όλο το σώμα, εκτός από τα πόδια. Κι όμως! Μερικές εμφανίσεις περιείχαν cherry red κάλτσες μέχρι τον αστράγαλο. Η αντίθεση αυτή μεταξύ των φαινομενικά μουντών αποχρώσεων των ρούχων και του σοκαριστικού, έντονου χρώματος στα πόδια φάνηκε πως άρεσε στον κόσμο (και σε μένα).

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Tibi (@tibi)

Είναι ένας υπέροχος τρόπος για να προσφέρεις βιωσιμότητα στα καλοκαιρινά υποδήματα για το φθινόπωρο. Έτσι, τα σαμπό, τα φλατ, τα mules και τα loafers σου μπορούν να παραμείνουν στη ντουλάπα σου (αφού ο καιρός επιτρέπει τις γυμνές γάμπες).

Το πιο σημαντικό όμως είναι η έκρηξη «ντοπαμίνης», που θα σου προσφέρει μια cherry red κάλτσα (ή οποιοδήποτε άλλο pop χρώμα σ’ αρέσει) όταν θα σπάσει τα πιο «ψυχρά» χρώματα του φθινοπώρου.

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Tibi (@tibi)

Πως να φορέσεις το ανερχόμενο trend

Κάνοντας scroll στο Instagram profile της εταιρίας Tibi, θα δεις πως επέλεξαν να συνδυάσουν τα cherry red socks, με ουδέτερα χρώματα. Παρά τις ιδέες αυτές, μπορείς να πειραματιστείς και με διάφορα patterns στα ρούχα, εκτός από τα μουντά χρώματα του φθινοπώρου που αγαπάμε.

Για παράδειγμα, συνδύασε μια κοντή καρό φούστα, μ’ ένα t-shirt, και ολοκλήρωσε το look σου με cherry red κάλτσες. Αν είσαι ακόμα πιο τολμηρ@, δοκίμασε το trend μ’ ένα denim φόρεμα, ή μ’ ένα total zebra look πάντα σε αποχρώσεις λευκού, γκρι και μαύρου.