Φτάνοντας αισίως στα τριάντα, έχεις σίγουρα με τον ένα ή τον άλλο τρόπο χρησιμοποιήσει μερικά έως αρκετά προϊόντα περιποίησης. Έχεις ακούσει άπειρες θεωρίες για το ‘τι πρέπει να κάνει μια γυναίκα για να είναι όμορφη’, και έχεις – μάλλον – βαρεθεί και λίγο. Δε χρειάζεται όμως να χάνεσαι ανάμεσα σε πολλαπλές πληροφορίες, δοκιμάζοντας πράγματα που δεν σου ταιριάζουν και πλέον ίσως βλάπτουν το δέρμα σου.

instagram.com @sundaychapter

Εμείς συγκεντρώσαμε τα καλύτερα κόλπα που μπορείς να κάνεις από τα τριάντα και μετά, προσαρμόζοντάς τα άνετα στην καθημερινή ζωή σου.

Μη μετανιώνεις/τσιγκουνεύεσαι ένα καλό treatment

Ονειρεύεσαι μια απόδραση μόνο για σένα σε luxe spa και περιποίηση προσώπου και σώματος; Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να προγραμματίσεις κάτι τέτοιο, χωρίς να έχεις τύψεις. Όσο μεγαλώνεις θα δεις πως δεν έχει σημασία το πώς φαίνεσαι, αλλά το πώς είσαι!

Αρκετά με την υπερβολική χρήση του σεσουάρ

Ευτυχώς το κλίμα της Ελλάδας ευνοεί όσους θέλουν να στεγνώσουν τα μαλλιά με φυσικό τρόπο. Θυμήσου πως δε χρειάζεται να είσαι πάντα στην τρίχα. Αφήνοντας τα μαλλιά σου να στεγνώσουν φυσικά τα ξεκουράζεις, τα κάνεις πιο υγιή και γερά και μειώνεις ψαλίδα και σπάσιμο.

fromroses.co.uk

Μιλώντας για μαλλιά…

Αν πρέπει να διαλέξεις ένα μόνο πράγμα στο οποίο είναι καλό να επενδύσεις, κάνε το να είναι το σεσουάρ σου. Δε φαντάζεσαι πόσο μεγάλη διαφορά θα κάνει στο χτένισμα και την υγεία της τρίχας σου, διευκολύνοντας σου τη ζωή και εξοικονομώντας σου άσκοπα λεφτά στο κομμωτήριο.

Τι πραγματικά χρειάζεσαι για τέλειο eye makeup

Τρία απλά πράγματα: ένα σκούρο eyeliner (μαύρο ή καφέ), μια σκιά σε γήινους τόνους και μια καλή μάσκαρα.

Θα δεις ότι με μόνο αυτά τα τρία μπορείς να χρησιμοποιήσεις αρκετά looks για όλες τις περιστάσεις της καθημερινότητάς σου, χωρίς να κουβαλάς παντού παλέτες και πέντε διαφορετικά πινέλα.

cosmopolitan.com

Ρυτίδες. Ναι.

Δε θα αποφεύγαμε να μιλήσουμε για το ζήτημα, αλλά σου έχουμε νέα! Μπορείς να αποτρέψεις τις ρυτίδες από το να σχηματιστούν στο πρόσωπό σου νωρίτερα, προσέχοντας τις θεραπείες που κάνεις αλλά και τις κινήσεις σου. Κάνε απαλό μασάζ και μην τρίβεις την επιδερμίδα σου!

Δες ακόμα:
H Sara Sampaio αποκαλύπτει τη nighttime skincare routine της
Το συστατικό που δεν ήξερες ότι χρειάζεται η beauty ρουτίνα σου
Όλα όσα πρέπει να ρωτήσεις τον γιατρό σου στα τριάντα

featured image: goodhousekeeping.com