Ξέρεις σίγουρα αυτή την αίσθηση του “μπορώ να κάνω τα πάντα” όταν ξυπνάς ένα πρωί Κυριακής χωρίς hangover. Ναι, αυτό είναι το είδος της ενέργειας που θα φέρει ο Άρης στην Παρθένο, από τις 29 Ιουλίου έως τις 15 Σεπτεμβρίου.

Τώρα και μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου είναι η ώρα να τελειοποιήσουν όλα τα ζώδια τις ιδέες που είχαν την προηγούμενη περίοδο.

Ο Άρης είναι γνωστός ως ο πλανήτης της δράσης ενώ ένας Παρθένος είναι εξαιρετικά οργανωμένος, σχεδόν τελειομανής. Συνολικά, αυτό σημαίνει ότι η ζωή σου, εάν τελευταία ένιωθες πως είναι λίγο μπερδεμένη, θα τακτοποιηθεί.

Ο Άρης στην Παρθένο είναι σαν εκείνη τη Δευτέρα όπου θέλεις απλώς να πιείς έναν αναζωογονητικό χυμό, να πας σε ένα μάθημα γιόγκα, να πλύνεις τα πιάτα και να κατεβάσεις τις κουρτίνες.

Ο Άρης όμως μπορεί να επηρεάσει και τον τρόπο με τον οποίο εκφράζουμε τον θυμό μας.

Οπότε θα πρέπει να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή στις καταστάσεις που νιώθεις πως θα σε βγάλουν εκτός εαυτού. Έχε στο μυαλό σου πως τα πράγματα που πηγαίνουν στραβά μπορεί να σε διδάσκουν κάτι ή να σε προστατεύουν με κάποιο τρόπο. Προσπάθησε να αποφύγεις το να έχεις εμμονή και να κολλάς σε κάτι που δεν πηγαίνει όπως το φανταζόσουν. Αντί αυτού, εστίασε στην πρόοδο και όχι στην τελειότητα.

Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης, βρίσκεται επίσης στην Παρθένο.

Η Αφροδίτη και ο Άρης δεν βρίσκονται συχνά μαζί, όταν όμως βρίσκονται μαγικά πράγματα μπορούν να συμβούν. Τώρα είναι η περίοδος που κάποιο σημαντικό άτομο θα μπει στη ζωή σου. Κάποιο άτομο που ίσως έψαχνες εδώ και καιρό. Αυτό είναι πιο πιθανό να συμβεί στους Παρθένους, τους Ταύρους, τους Αιγόκερους, αλλά και άλλα ζώδια θα επωφεληθούν επίσης.

Αν ψάχνεις λοιπόν για την αγάπη, να αφήνεις όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά. Η Αφροδίτη στην Παρθένο μπορεί να σημάνει το τέλος του καλοκαιριού αλλά ίσως να είναι η αρχή για κάτι άλλο ακόμα καλύτερο.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Ποια είναι η κακή συνήθεια κάθε ζωδίου, η οποία μπορεί να καταστρέψει τις φιλίες του