Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζουμε τι μας κάνει καλούς ή κακούς φίλους. Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να βελτιωθούμε και να κάνουμε ουσιαστικές φιλίες. Και σίγουρα όλοι μας έχουμε κάποια κακή συνήθεια. Γνωρίζουμε όμως ποια είναι αυτή ή κανείς ποτέ δεν μας την έχει αναφέρει;

Εδώ θα δεις ποια είναι η δική σου κακή συνήθεια που μπορεί να καταστρέψει τις φιλίες σου, με βάση το ζώδιό σου.

Κριός

Είσαι ένα πολύς καλός φίλος που εμπνέεις τους φίλους σου να γίνουν καλύτεροι άνθρωποι. Όταν όμως θυμώνεις βγαίνεις εκτός εαυτού. Προσπάθησε να ρίξεις τους τόνους και να δώσεις λίγο χρόνο στον εαυτό σου να ηρεμήσει πριν μιλήσεις.

Ταύρος

Ειλικρινά, είσαι ο πιο πιστός φίλος στον κόσμο. Δεν υπάρχει τίποτα που δεν θα έκανες για να βοηθήσεις έναν φίλο που έχει ανάγκη. Αλλά παρόλο που πραγματικά δεν έχεις κακές προθέσεις προσπάθησε να δώσεις περισσότερο χρόνο στον εαυτό σου.

Δίδυμοι

Μερικές φορές απλά εξαφανίζεσαι. Οι σχέσεις όμως είναι αμφίδρομες, μην το ξεχνάς. Εάν οι φίλοι σου εξαφανιστούν ξαφνικά πώς θα σου φανεί;

Καρκίνος

Είσαι αυτός ο φίλος που θα ακούσει με τις ώρες τους φίλους του να μιλάνε και θα τους βοηθήσει σε ό,τι χρειαστούν. Εσύ όμως δεν μιλάς ποτέ για τα προβλήματά σου και δεν ζητάς βοήθεια. Αυτό δημιουργεί όμως προβλήματα και σε εσένα και στις σχέσεις σου.

Λέων

Αντί να έχεις σε όλες τις σχέσεις σου τον πρωταγωνιστικό ρόλο προσπάθησε να κάνεις ένα βήμα πίσω και να ακούσεις τις ανάγκες των άλλων. Αυτό θα δημιουργήσει ισότητα στις σχέσεις σου.

Παρθένος

Γενικά έχεις τεράστια υπομονή με τους ανθρώπους γύρω σου. Όταν όμως την χάνεις, γίνεσαι άλλος άνθρωπος. Μην ξεχνάς πως και οι άλλοι έχουν όρια και ίσως καμιά φορά τα ξεπερνάς.

Ζυγός

Δίνεις πολύ χρόνο και ενέργεια στους φίλους σου. Αλλά αυτό σημαίνει ότι χρειάζεσαι ίσο χρόνο για τον εαυτό σου. Μην είσαι τόσο απορροφημένος από τα θέματα των φίλων σου σε σημείο που να ξεχνάς τον εαυτό σου. Μόνο με την ισορροπία χτίζονται σωστές σχέσεις.

Σκορπιός

Δείχνεις τόσο μεγάλη κατανόηση στους άλλους που πολλές φορές δεν τους βοηθάς ουσιαστικά. Με το να αφήνεις τους άλλους να κάνουν αυτό που θέλουν χωρίς να εκφέρεις την άποψή σου, δεν σημαίνει κιόλας πως βοηθάς.

Τοξότης

Όλες οι σχέσεις έχουν τα πάνω και τα κάτω τους. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως σε έναν τσακωμό για παράδειγμα μπορείς να αποχωρήσεις έτσι εύκολα από μια σχέση. Μάθε να συζητάς και να μην κρατάς μέσα σου κακία.

Αιγόκερως

Είσαι τρομερά ειλικρινής. Αυτό σημαίνει όμως πως κάποιες φορές γίνεσαι σκληρός σε εκείνους που σε αγαπάνε γιατί θέλεις το καλύτερο για αυτούς και να κάνουν το καλύτερο για τον εαυτό τους.

Υδροχόος

Όλοι ξέρουν πόσο καλός και πιστός φίλος είσαι. Κάποιες φορές όμως γίνεσαι τρομερά απόμακρος. Ενώ είσαι πάντα εκεί για τους φίλους σου και τους βοηθάς βεβαιώσου πως είσαι εκεί και συναισθηματικά δείχνοντας κάποια συμπόνια.

Ιχθύς

Είσαι ένας φίλος που αγαπάει βαθιά και χωρίς όρους. Κάποιος φίλος σου όμως ίσως πει πως μερικές φορές απομακρύνεσαι, “ζεις στον κόσμο σου” στον οποίο δεν έχει κάποιος άλλος πρόσβαση. Και στην περίπτωση που σε χρειαστούν πώς θα σε βρούνε;