Οι Παρθένοι κάποιες φορές είναι εξαιρετικά ντροπαλοί αλλά συνήθως μόνο στην αρχή μιας γνωριμίας. Μόλις όμως τον γνωρίσεις καλύτερα θα σε κάνει να αναρωτιέσαι τι έκανες στη ζωή σου τόσο καιρό χωρίς αυτόν.

Αρχικά, ο Παρθένος είναι λάτρης των σπορ. Κάμπινγκ, ποδηλασία, πεζοπορία, σκι, αναρρίχηση, ότι σκεφτείς το έχει κάνει ήδη. Εάν αγαπάς τη φύση όσο και εκείνος, τότε θα έχετε πολλά να συζητήσετε. Είναι αλήθεια πως προτεραιότητά τους είναι η δουλειά αλλά όταν τελικά αποφασίσουν να χαλαρώσουν, ξέρουν πώς να περνούν καλά.

Γιατί λοιπόν ο Παρθένος είναι ο καλύτερος φίλος που μπορείς να έχεις στη ζωή σου;

Είναι ένας από τους πιο ευγενικούς ανθρώπους που έχεις γνωρίσει

Έχει μια ευγενική ψυχή και μια καρδιά από χρυσάφι. Θα κάνει τα πάντα για να σε κάνει να χαμογελάσεις. Οι γονείς σου θα τον καλωσορίσουν αμέσως, θα τον λατρέψουν και θα τον θεωρούν ως μέλος της οικογένειας σας. Η ευγένεια του κερδίζει τους πάντες.

Δίνει σημασία στις λεπτομέρειες

Μερικές φορές οι μικρές λεπτομέρειες είναι πιο σημαντικές από τις μεγάλες. Και οι Παρθένοι το ξέρουν καλά αυτό. Εάν κάνεις ένα νέο κούρεμα ή φορέσεις ένα καινούργιο φόρεμα, θα είναι ο πρώτος που θα το παρατηρήσει και θα το σχολιάσει. Είναι πάντα εκεί για να βοηθάει την αυτοπεποίθησή σου.

Εργάζεται πραγματικά πολύ σκληρά

Θα εργαστεί σκληρά για αυτό που θέλει και η λέξη «παραίτηση» δεν υπάρχει στο λεξιλόγιό του. Του αρέσει να πηγαίνει τα πράγματα μέχρι το τέλος και να βεβαιώνεται ότι όλα γίνονται σωστά. Δεν θα συναντήσεις ποτέ κάποιον πιο συγκεντρωμένο ή αποφασισμένο. Θα σε βοηθήσει να τελειώσεις ότι άρχισες και δεν θα σε αγχώσει στιγμή.

Ξέρει τι θέλεις

Είναι ο κυρίαρχος του αυτοέλεγχου. Όποιος λέει ότι μπορεί να περπατήσει μέσα σε ένα supermarket και να αγοράσει μόνο τα πράγματα για τα οποία ήρθε, είναι ψεύτης. Εκτός από τον Παρθένο. Εάν μετακομίσεις σε ένα νέο διαμέρισμα, αυτός θα σε βοηθήσει να καταλάβεις τι ακριβώς είναι αυτό που πραγματικά χρειάζεσαι. Μπορεί να σε ενοχλεί το πόσο πρακτικός είναι μερικές φορές, αλλά θα τον ευχαριστήσεις αργότερα, όταν συνειδητοποιήσεις πόσα χρήματα εξοικονόμησες εξαιτίας του.

Ξέρει τα πάντα, ή σχεδόν τα πάντα

Είναι βιβλιοφάγος. Έχει διαβάσει σχεδόν τα πάντα και θυμάται τα ονόματα των 20 συγγραφέων που αγαπάει περισσότερο. Καθώς και όλες τις αγαπημένες του φράσεις από βιβλία. Θα εκπλαγείς με το πόσα ξέρει.

Λατρεύει την καθαριότητα (να και κάτι που ήξερες ήδη)

Φυσικά το βραβείο συγκατοίκου πηγαίνει σε αυτόν. Σοβαρά, η διαβίωση μαζί του θα είναι η καλύτερη απόφαση που θα μπορούσες ποτέ να πάρεις επειδή ξέρει πώς να διατηρεί ένα καθαρό σπίτι. Εάν εσύ είσαι πολύ τεμπέλα δεν πειράζει, θα καθαρίσει και για τους δυο σας. Το σπίτι σας θα είναι πάντα έτοιμο να υποδεχτεί κόσμο. Πως να μην τον αγαπάς;

featured photo: unsplash.com/@all_who_wander