Όταν πρόκειται να ζητήσεις συμβουλές από κάποιον, πρέπει αρχικά να βεβαιωθείς ότι απευθύνεσαι στο σωστό άτομο. Μερικοί φίλοι σου παράδειγμα ίσως είναι καλύτεροι στο να προτείνουν το τέλειο εστιατόριο ή μπαρ και άλλοι την ιδανική ταινία για εσένα.

Κάτι κοινό που μπορεί να έχουν όλοι αυτοί οι φίλοι με τις καλύτερες συμβουλές; Το ζώδιό τους. Για αυτό εδώ θα δεις ποια είναι τα 4 ζώδια που θα σου δώσουν τις καλύτερες -και πιο χρήσιμες- συμβουλές.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου έως 21 Δεκεμβρίου)

Λάτρης της περιπέτειας και της εξερεύνησης, ο Τοξότης φίλος σου θα φροντίσει να φέρει στη ζωή σου την περιπέτεια που τόσο έχεις ανάγκη.  Θα σου δώσει τις καλύτερες συμβουλές για να έχεις ισορροπία ανάμεσα στη ζωή και στη δουλειά σου. Ο Τοξότης είναι επίσης από τη φύση του αισιόδοξος οπότε όταν είσαι πεσμένη θα είναι πάντα εκεί για να σου δώσει μια συμβουλή για το πώς θα δεις την καθημερινότητά σου πιο θετικά.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου έως 19 Ιανουαρίου)

Όλοι έχουμε τις φάσεις μας που απλά δεν νιώθουμε ότι έχουμε κίνητρα και οι φιλοδοξίες και οι στόχοι μας φαίνονται λίγο ανέφικτοι. Ευτυχώς, αν έχουμε στη ζωή μας έναν Αιγόκερω μπορεί να μας δώσει μια άλλη προοπτική. Ο Αιγόκερως είναι ένας σκληρά εργαζόμενος και διεξοδικά επικοινωνιακός, οπότε αν νιώθεις ότι θέλεις να κάνεις το επόμενο βήμα στην καριέρα σου, απλώς ζήτα να σε συμβουλεύσει ένας Αιγόκερως. Θα σου δώσει τις καλύτερες συμβουλές για το πώς μπορείς να αναλάβεις πρωτοβουλίες για να ξεπεράσεις αυτή την αναποφασιστικότητά σου.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου έως 21 Νοεμβρίου)

Ο φίλος σου ο Σκορπιός είναι ο καλύτερος φίλος στον οποίο μπορείς να απευθυνθείς όταν χρειάζεσαι συμβουλές για το πώς να αντιμετωπίσεις τα προβλήματά σου. Θα σου υπενθυμίσει πόσο ισχυρή και άξια είσαι, ενώ ταυτόχρονα σου δίνει όλα τα μυστικά του για να έχεις μια όμορφη και λειτουργική ζωή. Αν νιώθεις επίσης λίγο αγχωμένη για ένα πρώτο ραντεβού ή εάν θέλεις να βελτιώσεις τα πράγματα στην τρέχουσα σχέση σου, θα σου δώσει τις καλύτερες συμβουλές, αφού είναι ο βασιλιάς των σχέσεων.

Καρκίνος (21 Ιουνίου έως 22 Ιουλίου)

Αυτό το ζώδιο του νερού είναι γνωστό ότι είναι η μητέρα του ζωδιακού κύκλου και ως εκ τούτου, θα σου δώσει κάποιες καλές συμβουλές για σχεδόν οτιδήποτε. Από προβλήματα σχέσεων μέχρι εργασιακά θέματα ή οικονομικά. Όταν μιλάει ένας Καρκίνος είναι σαν να ακούς ένα podcast αυτοβελτίωσης για αυτό να του δίνεις την αμέριστη προσοχή σου!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Το πιο ισχυρό κομμάτι του εαυτού του που δεν πρέπει να χάσει κάθε ζώδιο το 2022