Το στιλ των 90΄s επιστρέφει συνεχώς στο mainstream και η αλήθεια είναι πως δε θα μπορούσαμε να είμαστε πιο χαρούμενοι γι’ αυτό. 

Την έμπνευση για τα outfits των 90΄s δε θα μπορούσε παρά να τη δώσει η Jennifer Aniston η οποία αποτελεί και το κατεξοχήν Poster Girl των 90’s. Χάρη στη μινιμαλιστική της αισθητική κατάφερε να δημιουργήσει διαχρονικά looks, που λατρεύουμε να αντιγράφουμε.

Αυτά είναι τα 8 outfits που κατέστησαν την Jennifer Aniston ως το fashion icon των 90’s:

Mom Jeans

Photo by Paul Drinkwater/NBC/NBCU

Τα mom jeans επέστρεψαν δυναμικά από τα 90’s τα τελευταία χρόνια και βρίσκουν ιδιαίτερη απήχηση και στα celebrities, όπως στην Kendall Jenner η οποία λατρεύει να τα φοράει.

Slip dress

Ακόμα και στο κόκκινο χαλί η Jennifer Aniston αποφεύγει τις υπερβολές και επιλέγει πιο minimalistic κομμάτια. Το απλό και μονόχρωμο φόρεμα δίνει μια νότα από ‘sweet but sexy’, που αντιγράφουν μεταξύ άλλων η Selena Gomez και η Rihanna.

Go light on accessories

www.slice.ca

Η μινιμαλιστική τάση που ακολουθεί το Poster Girl των 90’s εκτείνεται και στα κοσμήματα που συνοδεύουν τα outfits της Aniston. Ένα απλό κολιέ ή ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου ολοκληρώνουν τις καθημερινές αλλά και επίσημες εμφανίσεις της.

Baby-Tee and slip dress

Το slip dress δεν είναι ένα κομμάτι που το φοράς μια φορά και μετά ξεμένει στη ντουλάπα. Για ένα πιο street style look φόρεσέ το μ΄ ένα baby-tee, aka. με ένα κοντό T-shirt. Thanks fort he tipp, Jen!

Cargo pants and Flip-Flops

Ποιος θα σκεφτόταν να συνδυάσει αυτά τα δύο κομμάτια; Κι όμως μας αρέσει πολύ.

Oversized πουκάμισο

Photo by Barry King

Τίποτα δεν φωνάζει περισσότερο 90’s, από τα oversized πουκάμισα.

Hair-Clips

Μέσα στο πνεύμα των 90’s δε θα μπορούσαμε να παραλείψουμε τα αξεσουάρ στα μαλλιά. Σε ένα Up-Do χτένισμα δίνουν τα hair- clips μια ιδιαίτερη και παιχνιδιάρικη νότα.

featured photo: giphy.com