Από τον Απρίλιο του 2020 που η Kylie Jenner αγόρασε ένα απλό σπίτι των 30 εκατομμυρίων δολαρίων, οι θαυμαστές της ήταν απελπισμένοι για μια ξενάγηση στο σπίτι. Δυστυχώς, ακόμα δεν μας έχει κάνει την χάρη. Μας έδωσε παρόλα αυτά πρόσφατα μια μικρή ιδέα. Πώς; Όταν μοιράστηκε στο Instagram τις προετοιμασίες για το Halloween.

Και καθώς βλέπαμε τις μάγισσες και τα μικρά φωτάκια σε σχήμα αράχνης, είδαμε επίσης κατά λάθος τα βιβλία του coffee table της.

Τι έχει λοιπόν η Kylie Jenner στα ράφια της; Ποια είναι τα αγαπημένα της βιβλία; Δες και πάρε και εσύ ιδέες.

Η σύντομη απάντηση είναι ότι είναι ένας πραγματικά εκλεκτικός συνδυασμός. Έχει βιβλία τέχνης για τον Πικάσο, βιβλία μόδας για την Chanel και βιβλία φωτογραφίας για τα πάντα, από το The Rolling Stones έως τα τοπία της Καλιφόρνια.

Check out Kylie Jenner's must have coffee table books
cosmopolitan.com/INSTAGRAM/KYLIE JENNER

Η βιβλιοθήκη της Kylie είναι διακοσμημένη επίσης με βάζα και κεριά, καθώς και μερικά Halloween goodies για την έναρξη των Οκτωβρίου. Μια ταμπέλα μάλιστα γράφει “Μια μάγισσα ζει εδώ με τα μικρά της τέρατα.”

Παρόλο που δεν είναι ακριβώς το house tour που περιμένουν οι fans της, μια ματιά στη συλλογή βιβλίων της Kylie σίγουρα θα σε αποζημιώσει για την ώρα. Άλλωστε είναι μια καλή ευκαιρία να προσθέσεις μερικά βιβλία στην λίστα για τις αγορές των Χριστουγέννων. Όχι;

amazon.co.uk
amazon.co.uk
amazon.co.uk
featured photo: consequenceofsound.net/photo via Instagram/@kyliejenner