Όταν σκέφτεσαι τη φράση ”αδελφή ψυχή” τι καταλαβαίνεις; Εμείς θα λέγαμε πως είναι κάποιος που, από την πρώτη στιγμή που θα τον συναντήσεις, έχεις την αίσθηση ότι καταλαβαίνει τα πάντα για εσένα και εσύ το ίδιο. Και δεν αναφερόμαστε τόσο στο ερωτικό κομμάτι αλλά περισσότερο στο κομμάτι της φιλίας. Αυτό σημαίνει, ανεξάρτητα από το υπόβαθρο, τα ενδιαφέροντα ή τα χόμπι σου, πως αυτό το άτομο είναι κάποιος που μπορεί να σε κάνει να νιώσεις σαν να μην είσαι μόνη όταν βρίσκεσαι σε ένα δωμάτιο γεμάτο από αγνώστους. Πολλές φορές επίσης αυτός ο άνθρωπος έρχεται στη ζωή σου τη στιγμή ακριβώς που τον έχεις περισσότερη ανάγκη.

Για να δούμε ανάλογα με τον δικό σου αστρολογικό χάρτη, τι ζώδιο είναι η αδελφή ψυχή σου.

Ταύρος – Αιγόκερως

Ο Ταύρος και ο Αιγόκερως είναι ένας υπέροχος συνδυασμός. Είναι πιστοί, στοργικοί και έχουν εξαιρετική αίσθηση του χιούμορ. Και οι δύο αγαπούν να φροντίζουν τους άλλους και να χρησιμοποιούν τις δυνάμεις τους για να κάνουν ο ένας τον άλλον καλύτερο.

Καρκίνος – Σκορπιός

Ο Καρκίνος και ο Σκορπιός είναι σπουδαίοι πνευματικοί φίλοι γιατί είναι παθιασμένοι και συναισθηματικά στο ίδιο επίπεδο. Πρόκειται για μια πολύ έντονη σχέση με πολύ έντονα συναισθήματα. Και οι δύο έχουν τους ίδιους τύπους διαθέσεων και εάν είναι ανασφαλείς, μπορούν να μιλήσουν ο ένας στον άλλο επειδή καταλαβαίνουν τι περνάνε. Ο Καρκίνος και ο Σκορπιός αλληλοσυμπληρώνονται.

Δίδυμοι – Υδροχόος

Ο Δίδυμος και ο Υδροχόος μπορούν να ταιριάξουν υπέροχα επειδή και οι δύο μπορούν να επικεντρωθούν σε κάτι σχεδόν εμμονικά για πολύ καιρό. Οι Δίδυμοι διατηρούν τον Υδροχόο πιο σταθερό, ενώ ο Υδροχόος βοηθά να διατηρηθεί ο Δίδυμος σε επαφή με την πραγματικότητα. Αυτό το ζεύγος είναι πολύ διαισθητικό και διανοητικό ενώ ταυτόχρονα είναι πολύ ανεξάρτητοι. Και οι δύο υποστηρίζουν ο ένας τον άλλον. Είναι και οι δύο πολύ ενεργητικοί και ενθουσιώδεις.

Λέων – Κριός

Η σύνδεση πνεύματος μεταξύ τους είναι εξαιρετικά ικανοποιητική. Ο Κριός, μια πιο σκληρή προσωπικότητα, απαλύνεται από τη ζεστασιά και τη φροντίδα του Λέοντα. Ο Κριός πάντα υποστηρίζει και επαινεί τον Λέοντα γιατί αυτό χρειάζεται. Και τα δύο ζώδια έχουν υψηλή ενέργεια που τους διευκολύνει να συμβαδίζουν μεταξύ τους. Όπως τα ζώδια της φωτιάς, είναι και οι δύο παθιασμένοι και ανταγωνιστικοί.

Παρθένος – Ζυγός

Ο Παρθένος και ο Ζυγός δημιουργούν έναν πολύ έξυπνο συνδυασμό, ακόμα κι αν δεν καταλαβαίνουν πάντα ο ένας τον άλλο. Στον Ζυγό αρέσει να διατηρεί την ισορροπία και την ειρήνη αφήνοντας άλλα πράγματα να ξεφύγουν, κάτι που κάνει τον Παρθένο να ενοχλείται. Όμως, αισθάνονται ότι γνωρίζουν ο ένας τον άλλο όλη τους τη ζωή και νιώθουν πολύ άνετα μεταξύ τους. Είναι επίσης πολύ αφοσιωμένοι ο ένας στον άλλο και ζουν μια πολύ ισορροπημένη ζωή.

Ιχθύς – Τοξότης

Ο Ιχθύς και ο Τοξότης είναι ο ορισμός της αδελφής ψυχής. Είναι εκεί ο ένας για τον άλλον και ενθαρρύνουν ο ένας τον άλλον να σκέφτονται ”έξω από το κουτί”. Είναι εκεί για να διασκεδάσουν και να υποστηρίξουν ο ένας τον άλλον όταν χρειάζονται έναν φίλο. Όταν ο Ιχθύς και ο Τοξότης είναι μαζί, δεν νιώθουν ποτέ ότι είχαν χωριστεί. Μπορούν να μιλήσουν για τα πάντα. Περισσότερο από οτιδήποτε, καταλαβαίνουν τι περνάει ο άλλος επειδή έχουν βιώσει το ίδιο πράγμα. Και οι δύο έχουν άγχος, φόβους, οικογενειακά προβλήματα, αλλά παίρνουν τον χρόνο να παρηγορήσουν ο ένας τον άλλον όταν έχουν ανάγκη.

featured photo: Twenty20.com/criene