Τον τοίχο που βρίσκεται ακριβώς πάνω από το κρεβάτι σου συνήθως τον παραμελείς όσον αφορά τη διακόσμησή του. Ή όταν δεν τον παραμελείς “χάνεσαι” από τις τόσες ιδέες διακόσμησης και δεν ξέρεις από πού να ξεκινήσεις. Ποια κάδρα να διαλέξεις, σε ποιο μέγεθος και σχήμα; Για αυτό εδώ θα δεις μερικές ιδέες για το πώς μπορείς να διακοσμήσεις τον τοίχο πάνω από το κρεβάτι σου.

Gallery Wall

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Styled Out West (@styledoutwest)

Γενικά έχουμε μια εμμονή με τα gallery walls και ειδικά με αυτά που εκπέμπουν μια κομψή και ιδιαίτερη αισθητική. Μπορείς να δημιουργήσεις το δικό σου με διαφορετικά καδράκια ή ακόμη και με τις αγαπημένες σου φωτογραφίες.

Ο χάρτης

Το να κρεμάσεις έναν χάρτη πάνω από το κρεβάτι θα δώσει σίγουρα μια vintage πινελιά στο συνολικό στιλ του χώρου σου. Εάν θες ένα πιο μινιμαλ αποτέλεσμα μπορείς να δοκιμάσεις έναν ασπρόμαυρο χάρτη.

Αγάπη για τη φύση

Μία άλλη τάση στους πίνακες που αφορούν τη διακόσμηση υπνοδωματίων είναι τα στοιχεία της φύσης. Δέντρα, λουλούδια ή ζώα μπορούν εύκολα να μετατρέψουν το δωμάτιό σου σε ένα ήρεμο καταφύγιο.

Η αυστηρή στοίχιση

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη artrepublic (@artrepublic)

Εάν θέλεις να δώσεις έναν πιο έντονο χαρακτήρα στο υπνοδωμάτιό σου μπορείς να κρεμάσεις περισσότερα από ένα κάδρα, στη σειρά αλλά με πολύ αυστηρή στοίχιση. Σε περίπτωση που καταφέρεις να συνδυάσεις το χρώμα των κάδρων με τα υπόλοιπα διακοσμητικά του δωματίου, όπως τα μαξιλάρια, θα έχεις το ιδανικό αποτέλεσμα.

Boho στιλ

Διακοσμητικά στοιχεία όπως pampas grass ή κομμάτια από μακραμέ και μπαμπού μπορούν κάλλιστα να διακοσμήσουν το υπνοδωμάτιό σου εάν θέλεις να δώσεις ένα πιο boho και καλοκαιρινό στιλ.