Θα περιέγραφες τον εαυτό σου ως πιστό, επίμονο, παθιασμένο και με αρκετό ταπεραμέντο; Μένεις σταθερή στις αξίες σου; Είσαι εξωστρεφής; Τότε ναι, μιλάμε για μια γνήσια Ταύρο.

Χωρίς αμφιβολία, οι Ταύροι είναι από τα πιο γλυκά πλάσματα του ζωδιακού. Είναι ευαίσθητοι, αισθησιακοί, δυνατοί, αποφασιστικοί. Αλλά και ανίκανοι να “παρατήσουν” ό,τι τους ενδιαφέρει πραγματικά. Αγαπούν το να αγαπούν και εκτιμούν οτιδήποτε τους κάνει να νιώθουν δυνατοί. Είναι εξαιρετικοί φίλοι και ακόμα καλύτεροι σύντροφοι.

Αν έχεις μια γυναίκα Ταύρο στη ζωή σου, ακολουθούν 5 πράγματα που καλό είναι να ξέρεις για εκείνη.

Οι γυναίκες Ταύροι:

Γοητεύονται από όσα τις περιβάλλουν

Οι Ταύροι είναι πολύ συνδεδεμένοι με τις αισθήσεις τους. Προσέχουν τις μυρωδιές, τους ήχους και την ενέργεια σε έναν χώρο. Αντιδρούν πολύ με τις αισθήσεις τους, οπότε αν ο στόχος είναι να τις γοητεύσεις, θα πρέπει να προσπαθήσεις αρκετά. Αν καλέσεις στον χώρο σου μια Ταύρο, καλό θα είναι να έχεις κάνει κάτι με τα άπλυτα ρούχα και τα σκουπίδια. Δεν το κάνουν επίτηδες, αλλά είναι από τα πρώτα πράγματα που προσέχουν.

Λατρεύουν τον ρομαντισμό

Βασικά, αγαπούν την έννοια του ρομαντισμού. Τα λουλούδια, τις μεγάλες βόλτες και τα δείπνα. Είναι από τις γυναίκες που μπορεί να μείνουν σε ένα bar μέχρι να κλείσει, μόνο και μόνο επειδή παρασύρθηκαν από μια ενδιαφέρουσα συζήτηση. Λατρεύουν τις ρομαντικές χειρονομίες και τα γλυκά σχόλια. Δε θα σε κάνουν ποτέ έναν άντρα να νιώσει cheesy στην προσπάθεια να πει ή να κάνει κάτι ρομαντικό.

Φαίνονται σκληρές, αλλά στην πραγματικότητα είναι πολύ ευαίσθητες

Μπορεί να μοιάζουν κλειστές, αλλά είναι πολύ ευαίσθητες. Το θέμα είναι ότι έχουν αυτή την ενοχλητική τάση να το κρύβουν. Αυτή η “σκληρή” εικόνα που βγάζουν προς τα έξω είναι απλά ένας τρόπος να προστατεύουν τον εαυτό τους από πράγματα που ίσως τις πληγώσουν. Παίρνουν τους ανθρώπους και όσα λένε ή κάνουν πολύ σοβαρά.

Είναι πεισματάρες γιατί είναι έξυπνες

Δε διαφωνούν απλά για να διαφωνήσουν. Αν και το διασκεδάζουν αρκετά. Τους ακολουθεί η φήμη ότι είναι πεισματάρες, αλλά στην πραγματικότητα απλώς είναι πιστές σε όσα πιστεύουν. Δεν προσπαθούν να έχουν πάντα δίκιο, θα πραραδεχτούν ότι έχουν άδικο όταν χρειαστεί. Πολύ συχνά, η γνώμη τους διαμορφώνεται μετά από ανάλυση και επεξεργασία και άλλων επιχειρημάτων. Γενικά, σκέφτονται πολύ πριν διαμορφώσουν την άποψή τους, οπότε μην περιμένεις να παραιτηθούν τόσο εύκολα.

Έχουν ακριβό γούστο, επειδή εκτιμούν την ποιότητα

Ναι, τους αρέσουν τα ακριβά ρούχα και το νόστιμο φαγητό. Γενικά, εκτιμούν τα ακριβά πράγματα, ακριβώς επειδή αντιλαμβάνονται πως αυτό που παίρνεις είναι ακριβώς αυτό που πληρώνεις. Επενδύουν σε πράγματα που αξίζουν τον χρόνο τους. Αυτά είναι και που διαρκούν στον χρόνο. Το ίδιο ισχύει και για τους φίλους, τους συντρόφους και τους συνεργάτες τους.

Δες ακόμα:

8 λόγοι που ένας Παρθένος είναι ο καλύτερος φίλος

Αυτό είναι το πιο κρυφό μυστικό κάθε ζωδίου

3 tips που σίγουρα χρειάζεσαι αν ο σύντροφός σου είναι Σκορπιός


featured image: Tenku lapa