Ελπίζω να έχεις έστω και έναν φίλο στη ζωή σου που να είναι Παρθένος, ώστε να μπορέσεις να καταλάβεις πόσο πολύτιμη είναι η φιλία τους.

1. Οι Παρθένοι είναι πάντα πιστοί φίλοι

Μπορεί να είναι πιστοί, αλλά ποτέ δεν θα γίνουν φορτικοί. Ομολογώ πως αυτό είναι που αγαπώ τόσο στους Παρθένους. Πάντα θα είναι εκεί για σένα, αλλά δεν θα το πάρουν ποτέ προσωπικά όταν τους πεις ότι θέλεις να μείνεις για λίγο μόνη σου.

2. Λένε τα πράγματα με το όνομά τους

Οι Παρθένοι δύσκολα θα πουν ψέματα, έτσι είναι φορές που θα γίνουν λιγάκι αυστηροί. Δεν τους νοιάζει αν κάποιος θα “παρεξηγηθεί” επειδή δεν παρουσίασαν ένα ωραιοποιημένο ψέμα. Θα πουν την “γυμνή αλήθεια”. Άλλος ένας λόγος που μπορείς να τους εμπιστευτείς.

3. Θα δώσουν ό,τι καλύτερο έχουν

Είναι γνωστοί για την τελειομανία τους. Η δεύτερη θέση δεν είναι σχεδιασμένη για έναν Παρθένο, και ξέρεις τι σημαίνει αυτό ε; Θα γίνουν οι καλύτεροι κουμπάροι και μετά θα οργανώσουν τα καλύτερα πάρτι γενεθλίων!

4. Αν έχεις κάποιο πρόβλημα, οι Παρθένοι φίλοι σου θα είναι εκεί για σένα

Λατρεύουν να βοηθάνε τους φίλους τους και να αναλύουν τα πάντα. Πάντα μπορείς να τους εμπιστευτείς όταν περνάς μία δύσκολη κατάσταση.

5. Δίνουν καλές συμβουλές

Οι Παρθένοι είναι υπεραναλυτικοί, παρατηρητικοί και επικριτικοί. Κανένα από αυτά δεν είναι αρνητικό, μιας και μπορούν να καταλάβουν έναν άνθρωπο μόλις τον γνωρίσουν και έτσι σου δίνουν και τις ανάλογες συμβουλές. Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για συμβουλές σε ραντεβού. Θα σου πουν τα πάντα, γι’ αυτό πάρε χαρτί και μολύβι.

6. Θα θυμούνται την κάθε λεπτομέρεια

Μπορεί να μην ακούγεται ιδανικό, αλλά η αλήθεια είναι πως δίνουν σημασία στο καθετί, πόσο μάλλον αν είναι κάτι που κάνει τους φίλους τους χαρούμενους.

Θα θυμηθούν κάθε λέξη που είπατε, όλα όσα σου αρέσουν μα και όσα δεν σου αρέσουν, θα ξέρουν πώς να σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα, πώς να σε ηρεμήσουν όταν είσαι θυμωμένη ή ακόμα να σου δώσουν ένα κίνητρο ώστε να γίνεις καλύτερη. Αυτό θα πει “είμαι προσηλωμένος σε μία φιλία”.

7. Κάνουν τα πάντα μόνοι τους

Είναι προσηλωμένοι και δεν τους αρέσουν οι αναβολές. Δεν έχουν το χρόνο ή την υπομονή ώστε να περιμένουν κάτι να γίνει. Το κάνουν μόνοι τους. Θέλεις κάποιον δίπλα σου που θα σε βοηθήσει να πετύχεις τους στόχους σου; Θέλεις την βοήθεια κάποιου την τελευταία στιγμή; Ένας Παρθένος είναι πάντα εκεί για σένα.

8. Δε θα υπερηφανευτούν ποτέ για τον εαυτό τους

Πάνω από όλα είναι μετριόφρονες. Είναι εκείνοι οι φίλοι που θα παρατήσουν ό,τι κι αν κάνουν για να είναι μαζί σου όταν τους χρειάζεσαι και δεν θα περιμένουν τίποτα σαν αντάλλαγμα. Δεν κρατάνε το σκορ, είναι απλά… τέλειοι.

Δες ακόμα:

Fashion items που σίγουρα έχει στη ντουλάπα της μια Παρθένος

Αυτό είναι το πιο κρυφό μυστικό κάθε ζωδίου


featured image: Unsplash|Anthony Tran