Σιγά σιγά, ο καιρός κρυώνει και η επιθυμία να βγεις μετά τη δουλειά για ένα ποτό με φίλους και να χαλαρώσεις δίνει τώρα τη θέση της σε μια πιο χουχουλιάρικη διάθεση κι αυτό δεν είναι καθόλου κακό.

Κάνε εικόνα: Άνετα ρούχα, κουβέρτες, στρωμένα χαλιά –γιατί όχι και χριστουγεννιάτικος στολισμός- μια ζεστή σοκολάτα και ήρθε η ώρα να χαλαρώσεις, βλέποντας μια ταινία στη θαλπωρή του σπιτιού σου. Το πρόγραμμα πλούσιο, με διάφορες επιλογές για να διαλέξεις.

Εμείς ξεσκονίσαμε το πρόγραμμα της τηλεόρασης, αλλά και όλα όσα θα βρεις στις διάσημες κινηματογραφικές πλατφόρμες και σου έχουμε 4 προτάσεις για απόψε το βράδυ:

O επιβάτης (The Commuter, 2018)

Ο Michael MacCauley (Liam Neeson), ένας πρώην αξιωματικός της αστυνομίας της Νέας Υόρκης ασφαλιστικός πράκτορας, κάνει καθημερινά την ίδια διαδρομή με τρένο.

Σε μία από αυτές τις διαδρομές, ο Michael θα συναντήσει μια μυστηριώδη γυναίκα, την Joanna, η οποία του αναθέτει να αναλάβει μια αποστολή, έναντι αμοιβής: Πρέπει να εντοπίσει το άτομο με το ψευδώνυμο «Prynne», που βρίσκεται στο τρένο και έχει κλέψει κάτι πολύ σημαντικό.

Μπορείς να παρακολουθήσεις την ταινία απόψε στις 21.00 μέσα από τη συχνότητα του Star.

Άσπρο Πάτο (Another Round, 2020)

Μια ομάδα καθηγητών θέλει να δοκιμάσει μια καινούργια προσέγγιση στη ζωή και τη δουλειά: αποφασίζουν να πίνουν σταθερά μόνο τις εργάσιμες ώρες και να διατηρούν ένα ελαφρύ επίπεδο μέθης σε όλη τη διάρκεια της μέρας.

Σκοπός τους, να αποδείξουν, όπως ακράδαντα πίστευε ο Χέμινγουεϊ, ότι μια λίγο μεγαλύτερη περιεκτικότητα αλκοόλ στο αίμα ανοίγει τη σκέψη στον έξω κόσμο, κάνει τα προβλήματα να φαίνονται μικρότερα και αυξάνει τη δημιουργικότητα.

Θα βρεις την ταινία στην AppleTV+.

Η Γυναίκα στο Παράθυρο (The Women in the Window, 2021)

Η Aννα Φοξ ζει μόνη της, κλεισμένη στο σπίτι της στη Νέα Υόρκη, του οποίου το κατώφλι αδυνατεί να διαβεί.

Περνά τις μέρες της με τις αναμνήσεις παλιών ευτυχισμένων στιγμών, πίνοντας κρασί, βλέποντας παλιές ταινίες και… κατασκοπεύοντας τους γείτονές της. Μια μέρα μετακομίζει στο απέναντι σπίτι η οικογένεια Ράσελ – ο πατέρας, η μητέρα και ο έφηβος γιος τους.

Η τέλεια οικογένεια. Αλλά, όταν η Άννα, παρακολουθώντας από το παράθυρό της, βλέπει κάτι που δεν έπρεπε να δει, ο κόσμος της αρχίζει να καταρρέει και τα τρομερά μυστικά του να αποκαλύπτονται. Βρείτε την ταινία στην πλατφόρμα του Netflix.

Η ζωή του Ντέιβιντ Γκέιλ (The Life of David Gale, 2003)

Ο Ντέιβιντ Γκέιλ (Kevin Spacey) είναι καθηγητής Πανεπιστημίου, αφοσιωμένος σύζυγος και πατέρας, ενώ μάχεται ενεργά για την κατάργηση της θανατικής ποινής.

Σε μια παράξενη τροπή της μοίρας, ο Γκέιλ θα βρεθεί καταδικασμένος σε θάνατο για έναν βιασμό και μια δολοφονία. Τρεις μέρες πριν από την προγραμματισμένη εκτέλεσή του, συμφωνεί να δώσει στη ρεπόρτερ Bitsey Bloom (Kate Winslet) μια αποκλειστική συνέντευξη, όπου θα αποκαλύψει την αλήθεια για ό,τι συνέβη.

Η ταινία είναι διαθέσιμη στην πλατφόρμα της AppleTV+.