Κάθε σχέση είναι διαφορετική και φυσικά ο κάθε άνθρωπος αντιλαμβάνεται διαφορετικά την έννοια της συντροφικότητας. Το βασικό όμως είναι τα μέλη της σχέσης να έχουν την ίδια αντίληψη για τη σχέση τους, τις προοπτικές της και τα λάθη που μπορούν να τη διαλύσουν.

Εδώ θα δεις τα 3 πιο συνηθισμένα λάθη που κάνει ένας Λέων με αποτέλεσμα να καταστρέφει τις σχέσεις του.

Λατρεύει να τραβάει την προσοχή

Ο Λέων χρειάζεται συνεχή προσοχή από τον σύντροφό του, ακόμα και σε λάθος καταστάσεις, σε σημείο που δίνει μια εικόνα ανωριμότητας και παιδικότητας στο αγαπημένο του πρόσωπο. Αγαπάει επίσης τα πράγματά του, είτε πρόκειται για τη ρουτίνα του είτε για τα συναισθήματά του, αλλά μόλις ο σύντροφός του αρχίζει να μοιράζεται κάτι, γίνεται λίγο ανυπόμονος, τόσο που συχνά γίνεται αγενής.

Όχι μόνο πιστεύει πως είναι ένας σταρ αλλά αναζητάει πάντα την εκτίμηση από τον σύντροφό του. Εάν είσαι σε σχέση με έναν Λέων, φρόντισε να του δίνεις την πλήρη προσοχή σου, να τον περιποιείσαι σαν παιδί και να αφιερώνεις αρκετό χρόνο για να μιλήσετε για τη μέρα του.

Θέλει η ερωτική του ζωή να μοιάζει ακριβώς όπως στις ταινίες

Επειδή ο Λέων έχει εμμονή με τον ρομαντισμό, την ευχαρίστηση και τους παθιασμένους έρωτες, συγκρίνει την ερωτική του ζωή με τις μαγικές κινηματογραφικές υποθέσεις που διογκώνουν ακόμη περισσότερο τις προσδοκίες του στον έρωτα. Ποιος δεν απολαμβάνει την αρχική φάση του μήνα του μέλιτος μιας σχέσης όπου όλα μοιάζουν μαγικά; Απλά ο Λέων γίνεται λίγο ενοχλητικός όταν τελειώνει αυτό το πρώιμο στάδιο μιας σχέσης.

Συνέχισε να του δείχνεις πόσο τον θέλεις κάνοντας μικρά πράγματα για αυτόν, όπως να τον βγαίνετε πιο συχνά ραντεβού ή να δοκιμάζετε νέες τεχνικές στο σεξ.

Είναι υπερβολικά κτητικός και ζηλιάρης

Μια σχέση με έναν Λέων μπορεί να παρομοιαστεί με ένα τρενάκι του λούνα παρκ αφού έχει τρομακτικά σημεία αλλά ταυτόχρονα είναι διασκεδαστικό. Οι καβγάδες, η ζήλια ή η κτητικότατα είναι εντελώς αναπόφευκτα σε μια σχέση και όλοι επιτρέπεται να κάνουν μικρά λάθη. Απλά ο Λέων μερικές φορές το παρακάνει!

Αυτά είναι τα 3 πιο κοινά λάθη που κάνει συνήθως ο Λέων στις σχέσεις του και το να τα προσέχεις μπορεί να κάνει τη δική σας σχέση να ευδοκιμήσει.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Ποια είναι τα ζώδια με τη φήμη του απαιτητικού φιλοξενούμενου