Στην κουζίνα γίνεσαι δημιουργική και το περιβάλλον έχει άμεση σχέση με τη δημιουργικότητα. Αν λοιπόν έχεις χάσει την έμπνευσή σου από καιρό, αυτά τα χρώματα θα σε κάνουν να θέλεις να αλλάξεις λίγο το παιχνίδι στην κουζίνα σου.

Coral

Nicole Franzen

Μια κοραλί απόχρωση στην κουζίνα σου θα σε κάνει να νιώθεις σαν να είσαι διακοπές όλο το χρόνο. Ένταξε στο χώρο και λεπτομέρειες από bamboo. Με αυτό τον τρόπο η κουζίνα σου θα είναι ιδιαίτερη χωρίς να καταλήγει extra.

Wine Red

Francesco Lagnese

Αυτή η απόχρωση του κόκκινου δίνει όσο glamour χρειάζεται η μικρή (ή και μεγάλη) κουζίνα σου. Στο μεταξύ, το γεωμετρικό pattern στα πλακάκια της φωτογραφίας φαίνεται μια εξίσου καλή ιδέα.

Flamingo Pink

Devol Kitchens

Δεν μπορείς να καταλήξεις σε ένα μόνο χρώμα; Τέλεια. Μπορείς να διαλέξεις ένα για τους τοίχους, ένα για τα ντουλάπια τα κάτω και ένα άλλο για τα πάνω. Άσε που μπορείς να βάψεις και τις καρέκλες της κουζίνας ή τα σκαμπό με ένα ακόμα χρώμα.

Lavender

Jonathan Hokklo

Είτε το συνδυάσεις με έντονο κίτρινο είτε όχι, το χρώμα της λεβάντας θα σου δώσει όλη την έμπνευση που χρειάζεσαι.

True Blue

Reid Rolls

Για ένα πραγματικά χαλαρωτικό και διαχρονικό περιβάλλον, επίλεξε το κλασικό μπλε. Όπως αυτό της φωτογραφίας. Λειτουργεί ως τέλειος καμβάς για να μιξάρεις άλλα χρώματα και υφές στον χώρο της κουζίνας σου.

Pale Powder

Eric Pasecki

Το διακριτικό χρώμα της κουζίνας στη φωτογραφία κάνει το χώρο πιο cozy, και δεν τραβάει το βλέμμα από την παραδοσιακή διακόσμηση. Σίγουρα δίνει χαρακτήρα και μια vintage αίσθηση.

Spring Green

housebeautiful.com

Φρέσκο, σου φτιάχνει τη διάθεση, ενώ παραμένει κλασικό. Αν το επιλέξεις, φρόντισε να επενδύσεις σε κλασικές, ξύλινες επιφάνειες.

Dark Gray-Green

housebeautiful.com

Το σκούρο γκρι είναι η ιδανική επιλογή για μια πραγματικά όμορφη κουζίνα. Χρησιμοποίησε παρόμοια χρώματα και στους τοίχους και σπάσε το μοτίβο με διαφορετικά υλικά και χρώματα στις επιφάνειες.

Greige

ERIC RAY DAVIDSON

Πρόκειται για κάτι ανάμεσα σε ζεστό μπεζ και ψυχρό γκρι. Ειδικά ο συνδυασμός με το σκούρο κόκκινο της φωτογραφίας, το βάζει πολύ ψηλά στις προτιμήσεις μας.

Matte Black

Fantastic Frank

Δε μπορούμε να σκεφτούμε κάτι πιο σέξυ από το ματ μαύρο για την κουζίνα. Ειδικά σε συνδυασμό με χρυσές mirrored υφές.

Διάβασε επίσης: 7 τάσεις στη διακόσμηση που θα βάλουν το καλοκαίρι στο σπίτι σου