Είναι λογικό η διακόσμηση του σπιτιού σου να χρειάζεται ένα update το καλοκαίρι. Έτσι εφόσον έχεις τη διάθεση, πάρε και εφτά τάσεις για να διαλέξεις ποια θα υιοθετήσεις.

Floral prints

Αν υπάρχει κάποια εποχή που είναι ιδανική για να αναδείξει τα floral, αυτή είναι το καλοκαίρι. Υιοθέτησε το σε στοιχεία διακόσμησης όπως μαξιλάρια, πίνακες ή ταπετσαρία στους τοίχους.

wallsauce.com

Χαλκός

Ο χαλκός αποτελεί trend τουλάχιστον από την αρχή της χρονιάς. Προσδίδει ένα βίντατζ στοιχείο, μαζί με την κατάλληλη δόση πολυτέλειας. Υιοθέτησε την τάση προσθέτοντας χαλκό σε αντικείμενα όπως φωτιστικά, βάσεις για κεριά ή πόμολα σε πόρτες και ντουλάπες.

futuristarchitecture.com

Hygge αλλά για το καλοκαίρι

Μπορεί να μην προλαβαίνεις να αλλάξεις τα δάπεδα του σπιτιού σου και διάφορα άλλα “βαριά” στοιχεία. Μπορείς όμως να επενδύσεις σε διάφορα ξύλινα αντικείμενα και μπεζ τόνους. Τώρα που το σκέφτομαι και ένα απλό declutter να κάνεις, θα έρθεις πολλά βήματα πιο κοντά στο hygge.

Culture Trip

Πράσινο

Το πράσινο είναι το χρώμα που θα ζωντανέψει το χώρο σου εγγυημένα. Δε χρειάζεται πολύ προσπάθεια: Βάψε έναν τοίχο πράσινο ή ένα παλιό έπιπλο.

@harrison_nate_and_me

Αναρριχώμενα φυτά

Με ένα σύντομο σκρολάρισμα στο Instagram θα καταλάβεις ότι τα αναρριχώμενα φυτά είναι τεράστια τάση για φέτος. Μπορεί να έχεις συνηθίσει να τα βλέπεις σε μπαλκόνια, αλλά ήρθε η στιγμή να τα φιλοξενήσεις και στο σαλόνι σου.

hoommy.com

Τερακότα και κεραμικά

Το θέμα φέτος είναι ό,τι έχει να κάνει με τη rustic αισθητική. Επένδυσε λοιπόν σε τερακότα στο εσωτερικό του σπιτιού σου, και ειδικά στην κουζίνα.

houseandgarden.co.uk

Mixed prints

Το mix and match δεν αφορά μόνο τις στυλιστικές σου επιλογές, αλλά και τους συνδυασμούς στο σπίτι σου. Παίξε με χρώματα, προσθέτοντας κόκκινες και πορτοκαλί πινελιές. Τώρα αυτές τις fun αποχρώσεις πάντρεψε τες με ασπρόμαυρα και minimal στοιχεία.

Instagram

 >> Ακολούθησε μας στο Instagram <<