Μετά το Aquaman, ο Jason Momoa κατευθύνεται σιγά σιγά και πάλι προς το Netflix. Η πλατφόρμα ανακοίνωσε πριν λίγες μέρες πως θα προβάλει την ταινία “Sweet Girl”. Σε αυτή, ο Momoa θα υποδυθεί έναν σύζυγο που παίρνει όρκο να φέρει αντιμέτωπους με τη δικαιοσύνη όσους ευθύνονται για το θάνατο της γυναίκας του.

Στην ταινία, ο Momoa θα πρέπει επίσης να προστατεύσει την οικογένεια που του απέμεινε, δηλαδή την κόρη του. Πάντα με μόνο στόχο την εκδίκηση.

Στο “Sweet Girl” ο Momoa θα ξανασυναντηθεί με διάφορους πρώην συνεργάτες. Στο μεταξύ, η ταινία θα είναι το σκηνοθετικό ντεμπούτο του Andrew Mendoza. Ο Mendoza είναι κινηματογραφιστής και παραγωγός του Braven, αλλά και executive producer του Frontier. Και στα δύο βασικό μέλος του cast είναι ο Jason Momoa.

O Momoa και ο Mendoza είναι παραγωγοί δίπλα στους Brad Peyton και Jeff Fierson, της ASAP Entertainment, που επίσης αποτέλεσαν συντελεστές του Frontier.

Ο ηθοποιός δήλωσε στο IndieWire:

“Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα συνεργαστώ με το Netflix ακόμα μια φορά. Ενώνω μια dream team, από τον Brad και τον Jeff, μέχρι τον κολλητό μου, τον Brian, που είναι συνεργάτης μου για πάνω από δέκα χρόνια. Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα το να συνεργαστώ μαζί του και να παραδώσω το όραμά του.”

Η παραγωγή της ταινίας δεν έχει ξεκινήσει ακόμα και δεν έχει γίνει γνωστή και η ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε. Ίσως ξαναβλέποντας το Frontier. Θα έλεγα και για το Game of Thrones, αλλά μεταξύ μας μια προβολή της πρώτης σεζόν της σειράς, μάλλον θα κάνει το φινάλε της να μοιάζει ακόμα πιο απογοητευτικό.

Διάβασε επίσης >> 10 πράγματα που δεν ήξερες για τον Jason Momoa <<


Featured image: Moviefone