Μετά από μια σειρά από δυσκολίες και στιγμές που θα ήταν καλό να μην επαναληφθούν, σκεφτήκαμε τα 9 πράγματα που πρέπει να κάνει ο σύντροφός σου για σένα. Αν δεν συμπληρώνει αυτά τα κουτάκια, εμείς στη θέση σου θα το ξανά σκεφτόμασταν!

Σου ανοίγει την πόρτα και σου κρατάει το χέρι

Αυτές οι πολύ μικρές κινήσεις δείχνουν πως ο άλλος σε σκέφτεται και κάνει αυτό το κάτι παραπάνω για να σου φέρεται όμορφα. Είναι ένας gentleman και αναγνωρίζει πως έχει απέναντί του μια κυρία που της αξίζει να την προσέχουν και να τη φροντίζουν. 

Συμβιβασμούς

Εννοείται πως και οι δύο πρέπει να κάνουν συμβιβασμούς σε μία σχέση αλλιώς δε θα πάει πουθενά. Αν δε μπορεί να συμβιβαστεί ούτε με τα πιο απλά, όπως τι θα παραγγείλετε ή ποια ταινία θα δείτε, φαντάσου τι θα γίνεται με τα πιο σημαντικά θέματα. 

Είναι εκεί στα καλά αλλά και στα άσχημα

Σίγουρα είναι εκεί τις μέρες που όλα είναι εύκολα για να πάτε τις βόλτες σας, να πιείτε ένα ποτό και να κάνετε μια βουτιά στη θάλασσα. Αλλά ο άνθρωπος φαίνεται στα δύσκολα. Είναι δίπλα σου όταν τον χρειάζεσαι και τον έχεις ανάγκη;

Σου κάνει κοπλιμέντα και σου ανεβάζει το ηθικό

Εννοείται πως από μόνη σου πρέπει να ξέρεις την αξία σου! Αλλά αν δεν παινέψεις το σπίτι σου, θα πέσει να σε πλακώσει. Δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα από το να ακούς από τον άνθρωπό σου πόσο όμορφη είσαι το πρωί που ξυπνάς αναμαλλιασμένη και πόσο καλή είσαι στη δουλειά σου τις μέρες που εσύ νιώθεις πως θες να εξαφανιστείς από το γραφείο. 

Σε υποστηρίζει

Θες δίπλα σου έναν άνθρωπο που να καταλαβαίνει τις ανάγκες σου και να μη φοβάται να σταθεί δίπλα σου. Θες κάποιον που να μπορεί να καταλάβει τις επιλογές σου και να σε υποστηρίξει όταν ξέρει πως αυτό που θες θα σε κάνει χαρούμενη. Θες κάποιον που δεν φοβάται την επιτυχία σου αλλά ίσα ίσα που σε σπρώχνει κάθε μέρα για να γίνεις καλύτερη. 

Σε θυμάται όλες τις ώρες της ημέρας

Το τηλέφωνο σου δε χτυπάει μόνο μετά τα μεσάνυχτα το Σάββατο βράδυ που σε θυμήθηκε επειδή είναι έξω με τους φίλους του και έχει πιει. Θες κάποιον που θα σε σκεφτεί το πρωί όταν ξυπνήσει και θα σου στείλει φωτογραφία από το μαγικό ηλιοβασίλεμα που βλέπει φεύγοντας από το γραφείο. 

Σε σκέφτεται

Δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα από το να ανοίγεις το κινητό σου μετά από μια δύσκολη παρουσίαση που είχες στη δουλειά και να βλέπεις μήνυμά του που σε ρωτάει πώς πήγε. Σε σκέφτεται όχι μόνο όταν σε χρειάζεται αλλά και όταν είδε κάτι όμορφο που θέλει να το μοιραστεί μαζί σου. 

Επικοινωνείτε σωστά

Και δεν εννοώ πως απαντάτε εγκαίρως στα μηνύματα. Εννοώ πως μπορεί ο άλλος να σε καταλάβει. Να σε κοιτάει και να ξέρει αν είσαι καλά ή όχι. Να μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί του μόνο με ένα βλέμμα ή μία κίνηση. Να σε πιάνει!

Σε αγαπάει

Να στο δείχνει κάθε μέρα και με κάθε ευκαιρία. Να μην περιμένει την επέτειο ή τη μέρα του Αγ. Βαλεντίνου για να στο πει. Να σε σέβεται και να προσέχει. Να σε φροντίζει και να είσαι εσύ η ανάσα του. Και εκείνος η δική σου. 


featured image: YourTango