Αν ανήκεις και εσύ σε αυτούς που ο Γενάρης είναι ο μήνας που θέτουν τους στόχους της επόμενης χρονιάς τότε συνέχισε να διαβάζεις. Γιατί φέτος έχεις άλλον έναν λόγο να θέσεις νέους στόχους.

Οι πλανήτες φαίνεται να ευθυγραμμίζονται φέτος με τέτοιο τρόπο που θα υποστηρίξει εμάς και τους στόχους μας. Έτσι, στις 12 Απριλίου 2022 γίνεται η σύνοδος Δία-Ποσειδώνα στον Ιχθύ. Αυτοί οι πλανήτες κυβερνούν τον Ιχθύ και η ευθυγράμμισή τους φέρνει την τύχη, τα όνειρα και την υπέρβαση.

Για αυτό εδώ θα δεις ποιος είναι ο στόχος που πρέπει να θέσεις το 2022, σύμφωνα με το ζώδιό σου.

Κριός

Για τον Κριό αυτή είναι η χρονιά για να κάνει δουλειά με τον εαυτό του και να αφήσει πίσω του το παρελθόν, κάτι που θα τον βοηθήσει να πραγματοποιήσει τη ζωή που πάντα επιθυμούσε.

Ταύρος

Ο Ταύρος παίρνει μια λευκή επιταγή για το 2022, η οποία αποδίδεται στη σύνοδο Δία-Ποσειδώνα που συμβαίνει στον 11ο οίκο των ελπίδων και των επιθυμιών τους. Τι σημαίνει αυτό; Ότι όλα είναι πιθανά. Η καλή τύχη θα συνεχίσει να κυλά. Και, δεδομένου ότι ο 11ος οίκος αντιπροσωπεύει την κοινότητα, η καλή του τύχη θα ενισχυθεί όταν χρησιμοποιήσει λίγη από αυτή την καλή τύχη για να υπηρετήσει τη συλλογικότητα.

Δίδυμοι

Ο Δίδυμος θα είναι πολύ συγκεντρωμένος στην καριέρα του το 2022. Οι προσπάθειές του θα αποδώσουν σε μεγάλο βαθμό, αλλά πρέπει να δουλέψει σκληρά και να είναι έτοιμος για την πρόκληση.

Καρκίνος

Ήρθε η ώρα ο Καρκίνος να επανεξετάσει τους στόχους που είχε βάλει και το 2021 και επιτέλους να τους κάνει πραγματικότητα. Φέτος είναι η χρονιά να εκπληρώσει κάποιο βαθύτερο όνειρό του όπως η αλλαγή καριέρας ή ένα επιπλέον πτυχίο.

Λέων

Ο Λέων θέλει να νιώθει άνετα με τον εαυτό του φέτος και να αποκτήσει επιτέλους τον έλεγχο της ζωής του. Πώς; Αγκαλιάζοντας επιτέλους και προστατεύοντάς τον.

Παρθένος

Αυτή θα είναι μια ερωτική χρονιά για τον Παρθένο. Με τον Δία και τον Ποσειδώνα να συναντώνται στον 7ο οίκο της συνεργασίας τους, αυτή θα μπορούσε να είναι η χρονιά που οι Παρθένοι θα βρουν το άλλο τους μισό.

Ζυγός

Έφτασε η ώρα για τον Ζυγό να ασχοληθεί με την άσκηση και την υγιεινή διατροφή. Ο Δίας θα τον βοηθήσει να ξεπεράσει τυχόν εμπόδια που είχε αντιμετωπίσει στο παρελθόν σχετικά με τον καθορισμό και την επίτευξη στόχων υγείας.

Σκορπιός

Το θέμα του Σκορπιού για το 2022 είναι να διασκεδάσει περισσότερο και να δημιουργήσει κάτι νέο στον κόσμο. Αυτή είναι η χρονιά του για ευχαρίστηση και έκφραση του εαυτού του, και αυτή η ισχυρή ενέργεια μπορεί να εκδηλωθεί ως καλλιτεχνικό αποτέλεσμα ή ακόμα και ως απόκτηση παιδιού.

Τοξότης

Αυτή είναι η χρονιά του Τοξότη για το κλείσιμο και τον τερματισμό των καρμικών σχέσεων. Ο Τοξότης θα πρέπει να προσπαθήσει να βρει το κλείσιμο γύρω από τυχόν επαναλαμβανόμενα οικογενειακά ζητήματα φέτος. Ένας τρόπος για να το πετύχει αυτό είναι να συνδεθεί με την καταγωγή του επισκεπτόμενος τη γη των προγόνων ή μελετώντας τη μητρική του γλώσσα.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως μπαίνει στο 2022 έτοιμος να κατακτήσει τα πάντα. Συγκεκριμένα, το μυαλό του θα είναι πολύ ευκρινές το επόμενο έτος, επομένως ο καθορισμός στόχων γύρω από τη συγγραφή, τη δημόσια ομιλία ή τον στρατηγικό σχεδιασμό είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αξιοποιήσει την κοσμική ενέργεια.

Υδροχόος

Αυτή είναι η χρονιά των περιουσιακών στοιχείων του Υδροχόου και θα πρέπει να θέσει στόχους γύρω από την ιδιοκτησία, τα οχήματα και την αύξηση των δυνατοτήτων του για κέρδη.

Ιχθύς

Ο Ιχθύς θα είναι ένας από τους βασικούς πρωταγωνιστές το 2022. Κάθε Ιχθύς θα πρέπει να έχει έτοιμο το βιογραφικό του, γιατί στη γωνία καραδοκεί κάθε μέρα μια νέα επαγγελματική ευκαιρία.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Ποια είναι τα 2 ζώδια που μένουν πιστά όλη τη χρονιά στους στόχους που θέτουν την Πρωτοχρονιά