Συμβαίνει κάθε χρόνο: Η χρονιά φτάνει στο τέλος της και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι γεμάτα από αναρτήσεις όπως «New Year, New Me», καθώς οι άνθρωποι σκέφτονται τις αποφάσεις τους για τη νέα χρονιά, γνωστά και ως New Year’s Resolutions, και θέτουν νέους στόχους.

Και ενώ υπάρχουν κάποιοι που θα ακολουθήσουν πιστά αυτές τις υποσχέσεις, υπάρχουν άλλοι που αθετούν τις υποσχέσεις τους πριν καν τελειώσει η πρώτη εβδομάδα του Ιανουαρίου. Μήπως τα ζώδια έχουν και εδώ κάποια σχέση;

Παρακάτω, θα δεις τα δύο ζώδια που μένουν πάντα πιστά στα New Year’s Resolutions τους και αυτό το ένα που δεν ασχολείται καν πια.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου έως 19 Ιανουαρίου)

Ο προσανατολισμένος στην επίτευξη των στόχων Αιγόκερως δεν έχει χάσει ποτέ κάποιον στόχο που έχει θέσει και δεν πρόκειται να το κάνει φέτος. Πιθανότατα έχει ένα πενταετές σχέδιο και το νέο έτος σημαίνει απλώς μια ευκαιρία να συνεχίσει να χτίζει πάνω σε όλη την πρόοδο που έχει ήδη σημειώσει. Φυσικά, δεν πάνε όλα όπως είχαν προβλεφθεί, αλλά το σίγουρο για τον Αιγόκερω είναι ότι είναι σταθερός και σκληρά εργαζόμενος.

Παρθένος (23 Αυγούστου έως 22 Σεπτεμβρίου)

Ο τελειομανής Παρθένος πιθανότατα θα ακολουθήσει την απόφασή του απλώς και μόνο επειδή δεν πιστεύει στις αλλαγές. Ο Παρθένος θέλει να δουλεύει σκληρά και έξυπνα. Όπου ο Αιγόκερως μπορεί να αποφασίσει να αγοράσει ένα σπίτι ή να αγοράσει ένα αυτοκίνητο και στη συνέχεια να ξεκινήσει την εξοικονόμηση χρημάτων για να ισορροπήσει τα έσοδα και τα έξοδά του, ο Παρθένος θα ξεκινήσουν με τη μείωση των δαπανών και εξοικονομώντας περισσότερα χρήματα για ένα χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι σκληρά εργαζόμενος. Ο Παρθένος είναι απλά προικισμένος με πρακτικότητα. Κάθε υπέρ και κατά θα σταθμιστεί, κάθε πιθανή καταστροφή θα αξιολογηθεί, προτού τελικά καταλήξει στον καλύτερο τρόπο για να προχωρήσει.

Και το ένα ζώδιο που δεν ασχολείται καν με στόχους

Δίδυμος (21 Μαΐου έως 20 Ιουνίου)

Το να κάνεις σχέδια για δείπνο με έναν Δίδυμο μπορεί να είναι κάτι σαν άθλος. Θέλει σούσι, αλλά και η πίτσα δεν είναι κακή ιδέα και μόλις πήρε ένα φυλλάδιο για ένα καινούργιο μεξικάνικο εστιατόριο. Οπότε, το να περιμένεις από αυτό το συχνά αναποφάσιστο ζώδιο να ορίσει μακροπρόθεσμούς στόχους απλά δεν γίνεται.  Παρόλο που μπορεί να θέλει ολόψυχα να αρχίσει επιτέλους να τρώει πιο υγιεινά, η σκέψη να πάει στο γυμναστήριο, να προετοιμάσει το γεύμα του και να πίνει περισσότερο νερό φαίνεται βούνο. Όσον αφορά τον καθορισμό στόχων προς επίτευξη, τη δημιουργία λιστών υποχρεώσεων και τη στρατηγική για μια άψογη εκτέλεση, ναι, είναι καλύτερα να τα αφήσεις στους Αιγόκερους και τους Παρθένους!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Τα 4 ζώδια που πρέπει να αποφύγεις αν δεν αντέχεις τη ζήλια στις σχέσεις σου