Παρακάτω θα διαβάσεις ποια είναι τα τέσσερα ζώδια που θα σε χωρίσουν με συνοπτικές διαδικασίες και θα σε κάνουν να τους αφιερώνεις το Heartless. Όχι του Weeknd, αλλά του Kanye West.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

Συναισθήματα; Οι Υδροχόοι δεν ξέρουν τι είναι αυτά. Όσοι γεννήθηκαν κάτω από αυτό το ζώδιο του αέρα δεν έχουν πολύ δυνατή ενσυναίσθηση. Στην τελική, όταν όλη μέρα διαβάζεις για την Area 51 και για τη δολοφονία του JFK, πού να βρεις χρόνο να ασχοληθείς με τα συναισθήματα των άλλων; Έτσι, όταν ένας Υδροχόος θέλει να χωρίσει κάποιον, δεν θα τον σταματήσει καμία κακή αντίδραση. Αν το έχει πάρει απόφαση, κανείς και τίποτα δεν του αλλάζει γνώμη.

Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

Σε ό,τι έχει να κάνει με την παρορμητικότητα, ο Κριός είναι ειδικός. Είναι έντονος, τολμηρός και φλογερός, ως ζώδιο της φωτιάς, και τις περισσότερες φορές δεν σκέφτεται πριν μιλήσει ή πριν δράσει. Και μάντεψε. Δεν τον πειράζει κιόλας. Το ένστικτο είναι τα πάντα για έναν Κριό, και έτσι αυτός πάντα το ακολουθεί. Ακόμα κι αν αυτό σημαίνει πως θα κάνει κάτι εντελώς απερίσκεπτο. Αν λοιπόν το ένστικτό του του λέει να σε αφήσει, θα το κάνει, χωρίς δεύτερη σκέψη.

Δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

Όπως ο Υδροχόος, έτσι και οι Δίδυμοι είναι απλά αδίστακτοι, αλλά και μεθοδικοί. Σπάνια παίρνουν σίγουρες αποφάσεις, αλλά όταν αποφασίζουν κάτι, το πράττουν και άμεσα. Είναι πολύ έξυπνοι άνθρωποι και τείνουν να προσεγγίζουν τις καταστάσεις χωρίς να αφήνουν συναισθήματα και πάθος να τους συνεπάρουν. Έτσι, λοιπόν, δεν αφήνει τα συναισθήματα να μπουν στη μέση ενός χωρισμού. Μην ανησυχείς, όμως, το πιο πιθανό είναι πως θα το μετανιώσει και τρέχει πίσω σου την επόμενη μέρα.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Ο Τοξότης είναι το ζώδιο με τις λιγότερες πιθανότητες να μπει σε μια σχέση. ‘Ετσι, δεν είναι περίεργο, ότι αν μπει, μπορεί και να την τελειώσει με συνοπτικές διαδικασίες. Ο Τοξότης απλά δεν μπορεί να κάτσει σε ένα μέρος. Αν αυτό το ζώδιο της φωτιάς αποφασίσει πως μια σχέση δεν δουλεύει, θα την τελειώσει γρήγορα. Ίσως και με ένα απλό μήνυμα. Είναι γνωστό πως πρόκειται για άτομα εγωκεντρικά που δύσκολα βάζουν άλλους ως προτεραιότητες, όταν μιλάμε για Τοξότες. Τρεις λεξούλες θα ακούσεις από εκείνον όταν σε χωρίζει: “Thank you, next.”

featured image: elitedaily.com