Ο σύντροφός σου είναι αυτός με τον οποίο μοιράζεσαι τα πάντα. Σε ξέρει, σε καταλαβαίνει, μπορεί να νιώσει όλα όσα νιώθεις. Σου δίνει τη χαρά και την αγάπη που ζητάς. Σε φροντίζει και σε προσέχει όπως πρέπει και όπως σου αξίζει. Δεν του κρύβεις πράγματα, δεν φοβάσαι να μοιραστείς μαζί του ακόμα και τους μεγαλύτερους φόβους σου. Μαζί του, μπορείς να είσαι ο εαυτός σου και ξέρεις πως θα σε αποδέχεται ακριβώς όπως είσαι.

Ποια είναι λοιπόν τα σημάδια πως ο σύντροφός σου σε ξέρει καλύτερα από τον καθένα;

Ξέρει τα όνειρα και τις ελπίδες σου για το μέλλον

Έχετε συζητήσει πως θέλετε να είναι το μέλλον σας. Σε υποστηρίζει στις επιλογές που κάνεις ακόμα και αν αυτές δυσκολεύουν τη σχέση σας. Θέλει να σε βλέπει να εξελίσσεσαι και να καταφέρνεις τους στόχους σου έναν έναν. Σε βοηθάει με όποιον τρόπο μπορεί να κάνεις όλα όσα θες για να είσαι ευτυχισμένη.

Καταλαβαίνει και σέβεται τους φόβους σου

Ο καθένας μας έχει τους δικούς του φόβους και όσο μικροί ή μεγάλοι μπορεί να είναι, σίγουρα είναι αληθινοί. Και σίγουρα δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να νιώθεις πως ο άνθρωπος που εμπιστεύεσαι πιο πολύ από τον καθένα δεν καταλαβαίνει και δεν σέβεται τους φόβους σου. Θέλεις κάποιον που θα “σκοτώνει” όλα τα έντομα που μπορεί να σε φοβίζουν και θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις την υψοφοβία σου.

Έχεις μοιραστεί μαζί τους όλα όσα έχεις μετανιώσει

Μόνο και μόνο το να σκεφτείς πίσω στο χρόνο και να θυμηθείς όλα για όσα έχεις μετανιώσει χρειάζεται πολύ κουράγιο. Το να τα μοιραστείς με κάποιον, χρειάζεται ακόμη περισσότερο κουράγιο. Αλλά αν είσαι με τον κατάλληλο άνθρωπο ξέρεις πως βρίσκεσαι σε μία αγκαλιά με πολύ ασφάλεια οπότε μπορείς να μοιραστείς όλα όσα θέλεις χωρίς τύψεις.

Ξέρει το κάθε μικρό πραγματάκι που σε ενοχλεί

Ξέρει πως σε ενοχλεί όταν κάποιος σέρνει τα πόδια του όταν περπατάει, ξέρει πως σε ενοχλεί όταν κάποιος πάει να κλέψει σειρά στο σούπερ μάρκετ και ξέρει πως δεν σου αρέσει όταν τα μαλλιά σου δεν στρώνουν. Τα αποδέχεται όλα αυτά και κάνει το καλύτερο του για να αποφύγει καταστάσεις όπου θα πιεστείς.

Ξέρεις πως μπορείς να τον εμπιστευθείς για τα ΠΑΝΤΑ

Μπορείς να μοιραστείς μαζί του ό,τι μα ό,τι επιθυμεί η καρδούλα σου. Τα όνειρά σου, τις ζόρικες στιγμές που έχεις περάσει στο παρελθόν και τον κάθε τσακωμό με τη μαμά σου που σε εκνευρίζει. Εάν μπορείς να κάνεις και αυτό τότε ναι, ο σύντροφός σου σε ξέρει καλύτερα από τον καθένα!

Δες ακόμα:

Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά του ιδανικού συντρόφου για εσένα με βάση το ζώδιό σου