Το να ταιριάζεις ολοκληρωτικά με τον σύντροφό σου είναι must. Οι μακροχρόνιες σχέσεις χαρακτηρίζονται από ειλικρίνεια, εκτίμηση και κατανόηση. Επίσης, και από πλήρη αντίληψη των δυνατών σημείων αλλά και των αδυναμιών ο ενός του άλλου. Σύμφωνα με το ζώδιό σου, υπάρχουν κάποια συγκεκριμένα πράγματα που έχεις ανάγκη από τον partner in crime σου. Διάβασε παρακάτω ποια είναι αυτά.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

Οι Υδροχόοι βάζουν την ελευθερία και την ανεξαρτησία τους πάνω από όλα. Ένα ειλικρινές άτομο με ακεραιότητα είναι το τέλειο ταίρι αυτού του ζωδίου του αέρα.

Ένας Υδροχόος χρειάζεται κάποιον που να του επιτρέπει να ανακαλύπτει μόνος του πράγματα και να ταξιδεύει μόνος. Επίσης, ένα άτομο που τους διεγείρει εγκεφαλικά και τους υποστηρίζει στους δημιουργικούς και φιλανθρωπικούς του στόχους.

Ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Οι Ιχθύες είναι γνωστοί για τη δημιουργικότητα και την ευαισθησία τους. Είναι πάντα πρόθυμοι να βοηθούν τους άλλους και να ανταποδίδουν την αγάπη που παίρνουν. Στις σχέσεις, είναι σημαντικό να θυμούνται να μην παίρνουν τα πράγματα τόσο προσωπικά.

Ένας Ιχθύς αποζητά τη βαθιά σύνδεση με το σύντροφό του. Η μεγαλύτερη πρόκληση για εκείνον είναι να φανεί αποφασιστικός και να ζητήσει ευθέως αυτό που θέλει, αντί να περιμένει όντας  passive-aggressive. Τα ψαράκια πρέπει να θυμούνται πως απλά επειδή βιώνουν τα συναισθήματά τους τόσο έντονα, δε σημαίνει πως ο σύντροφός τα αντιλαμβάνεται το ίδιο. Ούτε πως καταλαβαίνει πως τα έχει πληγώσει. Είναι σημαντικό να επικοινωνούνται αυτά τα πράγματα.

Ο Ιχθύς θα τα πάει περήφανα με έναν καλό ακροατή, με κατανόηση, που εκτιμά τη δημιουργικότητά του και το δυνατό του ένστικτο.

Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

Οι Κριοί είναι γνωστοί για την έντονη ενέργεια, την παρορμητικότητα και την αστείρευτη ανάγκη τους να είναι πάντα οι καλύτεροι. Χρειάζονται έναν σύντροφο που να μπορεί να διαχειριστεί όλη αυτή την ένταση.

Ο Κριός λαχταρά περιπέτειες και ενθουσιασμό στις σχέσεις του. Χρειάζεται κάποιον που να τον βοηθάει να μη χάνει το πάθος του και τη διάθεσή του για δημιουργία και συνεχή κίνηση.

Αν το “σύμπαν” της σχέσης του δεν περιλαμβάνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο για εκείνον, δε βρίσκει το λόγο καν να βρίσκεται σε αυτή τη σχέση. Ωστόσο δεν του αρέσει να τον ελέγχουν και να τον κάνουν να ασφυκτιά. Ο ιδανικός σύντροφος απλά σέβεται το χώρο του και δεν τον παραβιάζει.

Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Ο Ταύρος έχει τη φήμη του ξεροκέφαλου και του πεισματάρη. Χρειάζεται έναν σύντροφο πιστό, που μπορεί να διαχειριστεί το πόσο άκαμπτος είναι στις θέσεις του. Στον έρωτα, θέλει κάποιον με υπομονή, γιατί δε θα του ανοιχτεί εύκολα. Φαίνεται κλειστός μέχρι να εμπιστευτεί κάποιον πραγματικά.

Μερικές φορές, οι άνθρωποι εκμεταλλεύονται την ανάγκη του Ταύρου να βοηθάει τους άλλους. Έτσι, έχει ανάγκη κάποιον που να θέλει να βοηθήσει εκείνον. Να του θυμίζει όσα τον παθιάζουν. Ο Ταύρος λατρεύει την ιδέα του να είναι με κάποιον που να εμπιστεύεται και που να μπορεί να βασιστεί.

Δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

Οι Δίδυμοι χρειάζονται κάποιον που να μπορεί να ακολουθήσει τον ρυθμό τους. Έναν άνθρωπο που να καταλαβαίνει τη διττή φύση τους. Όντας το ζώδιο της επικοινωνίας, οι Δίδυμοι επίσης έχουν ανάγκη έναν σύντροφο που να έχει ανάγκη να συζητάει, να αναπτύσσει σκέψεις και να επικοινωνεί.

Θέλουν κάποιον που να τους διεγείρει μέσω της επικοινωνίας και των μικρών, καθημερινών περιπετειών. Είναι ευτυχισμένη δίπλα σε ανθρώπους που διευρύνουν τους ορίζοντές τους και μοιράζονται την ίδια δίψα για ζωή.

Fun fact: Οι Δίδυμοι τα πάνε πολύ καλά με άλλους Διδύμους, γιατί μπορούν να διαχειριστούν τέλεια ο ένας τον άλλο.

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Οι Καρκίνοι είναι ένα ευαίσθητο ζώδιο. Χρειάζεται να ξέρουν ότι έχει χτιστεί εμπιστοσύνη και πίστη, πριν αφεθούν πραγματικά σε μια σχέση. Για εκείνους το συναίσθημα είναι πάνω από όλα. Χρειάζονται κατανόηση και έναν σύντροφο που να μπορεί να διαβάζει πίσω από τις λέξεις. Ψάχνουν κάποιον που να προσφέρει σταθερότητα και αρκετή επιβεβαίωση.

Τους έλκουν άτομα που συνδυάζουν τη σκληρότητα και την τρυφερότητα. Σταθεροί άνθρωποι που είναι παράλληλα πιστοί και με συναισθηματική νοημοσύνη. Η επικοινωνία και η συζήτηση, όταν παίζουν βασικό ρόλο, είναι σημάδια της απόλυτης επιτυχίας της σχέσης με έναν Καρκίνο.

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Ο γεμάτος αγάπη Λέων είναι γενναιόδωρος και παθιασμένος. Με κυβερνήτη του τον Ήλιο, λάμπει όταν είναι σε σχέση με κάποιον που επικοινωνεί πραγματικά. Κάποιον που εκτιμά τη λάμψη του.

Οι Λέοντες ψάχνουν ένα ταίρι γεμάτο αγάπη, σεβασμό, που να θέλει μια την ισότητα και την πραγματική στήριξη.

Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Με κυβερνήτη τον Ερμή, η Παρθένος μονίμως επεξεργάζεται πληροφορίες. Νιώθει πιο προσγειωμένη και σταθερή όταν είναι με κάποιον που εκτιμά την πρακτικότητα το ίδιο με εκείνη.

Αυτό που έχει πραγματικά ανάγκη είναι κάποιον που θα την κάνει να αγαπήσει τον αυθορμητισμό στη ζωή και να μη νοιάζεται και τόσο για τις λεπτομέρειες.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Οι Ζυγοί είναι συνεργατικοί και δίκαιοι. Ωστόσο, είναι αναποφάσιστοι και αποφεύγουν τις αντιπαραθέσεις. Αναζητούν την ισορροπία και την αρμονία με τον σύντροφό τους. Χρειάζονται κάποιον που να έχει ανοιχτό μυαλό και να μπορεί να καταλάβει τις πνευματικές επιδιώξεις τους. Θέλουν ένα αρμονικό περιβάλλον, ισότητα στη σχέση και ισορροπία ακόμα και στην αγάπη. Ναι ο Ζυγός θέλει να αγαπιέται ακριβώς όσο αγαπάει.

Ο σύντροφος ενός Ζυγού πρέπει να έχει κατανόηση, να του δίνει το χρόνο του να αναλύει όλες τις πτυχές της σχέσης.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – Νοεμβρίου 21)

Ο Σκορπιός είναι ένα από τα πιο σκληρά ζώδια. Χρειάζεται κάποιον που να μπορεί να τον βοηθήσει να θέσει τους στόχους του, να ακολουθήσει το πάθος του με απόλυτη αφοσίωση. Επίσης χρειάζεται έναν σύντροφο που να του δίνει τον ασφαλή χώρο να εκφράσει τα συναισθήματά του χωρίς κριτική. Είναι περίεργος, αλλά με τον σωστό άνθρωπο σε μια σχέση μπορεί να καταλάβει όλα αυτά τα ταραχώδη συναισθήματα που έχει μέσα του.

Καρκίνος (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Οι Τοξότες είναι τα ελεύθερα πνεύματα του ζωδιακού κύκλου. Χρειάζονται έναν σύντροφο που να είναι διασκεδαστικός και να μετράει τη ζωή σε εμπειρίες. Κάποιον που να έχει όραμα και να του δίνει κουράγιο, αλλά παράλληλη να τους κρατάει προσγειωμένους.

Κάποιοι ίσως να μη μπορούν να διαχειριστούν την cool λογική τους. Έτσι χρειάζονται στο πλάι τους ανθρώπους που να μπορούν να ξεχωρίσουν τα συναισθήματα από τις ανάγκες. Άτομα που να θέλουν να μαθαίνουν όσο μεγαλώνουν, να εξελίσσονται συνεχώς.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Οι Αιγόκεροι μισούν να σπαταλούν χρόνο. Και τον δικό τους και των άλλων. Είναι φιλόδοξοι, δουλεύουν σκληρά και χρειάζονται κάποιον που να λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο.

Επίσης, κάποιον που να τους προσφέρει άπλετη αγάπη. Είναι φαν των μακροχρόνιων σχέσεων και αξίζουν κάποιον που να προσπαθεί για αυτό το ίδιο με εκείνους.

Διάβασε επίσης:

Πόσο πιθανό είναι να σε απατήσει ο σύντροφός σου σύμφωνα με το ζώδιό του

Featured image: My Domaine Πηγή: swoon.theodysseyonline.com