Το ζώδιο κάποιου μπορεί να πει πολλά για τον χαρακτήρα του. Το ζώδιό του όχι μόνο μπορεί να εξηγήσει τις εμμονές του, αλλά αποκαλύπτει επίσης πόσο καλός είναι κάποιος στο σεξ, πώς θα είναι ο γάμος του και φυσικά ποιες είναι οι πιθανότητες να απατήσει. 

Σύμφωνα με μία καινούργια έρευνα, κάθε ζώδιο έχει κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Ας δούμε τι αναφέρει η έρευνα, για σένα αλλά και για τον σύντροφό σου. 

 Κριός 

Ως ένα ανταγωνιστικό και δυναμικό ζώδιο της φωτιάς, οι Κριοί δρουν ενστικτωδώς και μπορεί να φύγουν από μία σχέση για ένα φλερτ. Σύμφωνα με την έρευνα, το 34% των Κριών έχουν μπει στον πειρασμό να απατήσουν το άλλο τους μισό. 

Ταύρος

Αχ, αυτό το τόσο αισθησιακό και πρακτικό ζώδιο της Γης! Είναι από τα ζώδια που ξέρουν να πατούν στα πόδια τους και είναι πάντα αξιόπιστα. Μόνο το 17% έχει μπει στον πειρασμό να απατήσει, που σημαίνει ότι ένα μεγάλο ποσοστό των Ταύρων πιστεύει στη μονογαμία. 

Δίδυμος

Οι Δίδυμοι είναι συνήθως άνθρωποι που προτιμούν χαλαρές σχέσεις. Γεγονός που δεν εκπλήσσει κανέναν. Έτσι, μόνο το 31% έχει φτάσει ένα βήμα πριν να απατήσει. 

Καρκίνος

Συναισθητικοί και συμπονετικοί. Είναι ζώδιο του νερού και καθοδηγούνται ανάλογα με τους ανθρώπους γύρω τους. Άνθρωποι της δέσμευσης και της αφοσίωσης, μόνο το 13% των Διδύμων ήρθε κοντά στην απιστία. Οι περισσότεροι παρέμειναν πιστοί. 

Λέων

Οι Λέοντας αγαπούν το δράμα. Αυτό αποδεικνύεται από τον δυναμικό τους χαρακτήρα και τις πράξεις του. Έρχονται όμως πρώτοι στη λίστα της απιστίας, με το 36% να έχει απατήσει ή να έχει έρθει κοντά στην απιστία. 

Παρθένος

Αυτό το ζώδιο είναι γνωστό για την αφοσίωση και την πρακτικότητά του. Μόνο το 6% έχει σκεφτεί να απατήσει και να φύγει από μία σχέση. 

Ζυγός

Το 7ο ζώδιο όχι μόνο είναι ο ορισμός του διπλωμάτη και του αξιοπρεπή αλλά είναι και αθεράπευτα ρομαντικός. Μόνο ένα 7% έχει κοιμηθεί με κάποιον εκτός από τον σύντροφό του.

Σκορπιός

Δύσκολα ένας Σκορπιός θα αφήσει κάποιον να μπει στη ζωή του, αλλά και κάποιον να φύγει. Για τους προφανείς λόγους, δύσκολα έχουν μία χαλαρή σχέση. Έτσι, μόνο το 9% των Σκορπιών έχει απατήσει ή έστω το έχει σκεφτεί. Μην επαναπαύεσαι όμως και έχε τα μάτια σου δεκατέσσερα. 

Τοξότης 

Από τη φύση του ένα εξωστρεφές ζώδιο. Οι Τοξότες εύκολα θα φύγουν από μία σχέση αν δουν ότι το γρασίδι είναι πιο πράσινο στην άλλη πλευρά του γηπέδου. Η έρευνα βρήκε ότι το 24% έχει απατήσει ή ήρθε πολύ κοντά στο να το κάνει. 

Αιγόκερως 

Σοβαροί και ανεξάρτητοι. Χαρακτηριστικά που τους κάνουν λιγότερο επιρρεπείς στην απιστία. Αν αποφασίσουν όμως να μείνουν, δεν υπάρχει περίπτωση να παραπατήσουν. Μόνο το 11% αυτού του ζωδίου έχει απιστήσει. 

Υδροχόος 

Ασυμβίβαστοι και πιστοί, οι Υδροχόοι δεν έχουν σκεφτεί ούτε το one-night-stand. Ένα 10%, λοιπόν, έχει φτάσει να λοξοδρομήσει. 

Ιχθύς 

Αυτό το ζώδιο του νερού είναι συμπονετικό και φιλεύσπλαχνο. Μην αμφιβάλλεις ποτέ για την αφοσίωσή του. Το 12% μόνο μπήκε στον πειρασμό ή σκέφτηκε να απιστήσει. 


Πηγή: cosmopolitan.com Μετάφραση: Εύα Τόλιου Featured image: Thought Catalog