Συγκεντρώσαμε εννιά ταινίες που μπορείς να δεις μετά από έναν τσακωμό με τον σύντροφό σου. Αφενός θα δεις πόσο messy μπορούν να γίνουν οι ανθρώπινες σχέσεις, αφετέρου θα σταματήσεις να σκέφτεσαι συνέχεια τα νεύρα σου και όσα είπατε.

1.

Always Be My Maybe (2019)

Η Sasha και ο Marcus, δύο παιδικοί φίλοι που χάθηκαν, ξανασυναντιούνται μετά από 15 χρόνια και η σχέση τους αναζωπυρώνεται.

2.

Drinking Buddies (2013)

Η Kate και ο Luke (Olivia Wilde και Jake Johnson) είναι “drinking buddies”. Οι δυο τους είναι εργαζόμενοι σε ένα ζυθοποιείο και έχουν μια flirty σχέση, παρόλο που είναι και οι δύο σε σχέση με άλλους. Η σεξουαλική ένταση ανάμεσά τους φτάνει στο πικ της όταν τα δύο ζευγάρια περνούν μαζί ένα Σαββατοκύριακο.

3.

Set It Up (2018)

Στο Set It Up, οι βοηθοί Harper (Zoey Deutch) και Charlie (Glen Powell) καταστρώνουν ένα σχέδιο ώστε να κάνουν τα απαιτητικά αφεντικά τους να ερωτευτούν ο ένας τον άλλο. Στόχος; Να γίνουν οι ζωές τους λίγο πιο εύκολες.

4.

A Knight’s Tale (2001)

Σε αυτή τη ρομαντική ταινία δράσης, ο Heath Ledger υποδύεται William, έναν αγρότη που προσπαθεί να κάνει κάτι καλό με τη ζωή του όταν το αφεντικό του πεθαίνει.

5.

Long Shot (2019)

Μια ταινία αφιερωμένη στο “τα ετερώνυμα έλκονται”. Ο Fred, ένας δημοσιογράφος ξαναβρίσκεται με τον παιδικό του έρωτα, τη Charlotte, ενώ αυτή κατεβαίνει για πρόεδρος.

6.

What Men Want (2019)

Μια γυναίκα έχει τη δύναμη να ακούει τις σκέψεις των αντρών. Μια σύγχρονη εκδοχή του “Αυτό που θέλουν οι γυναίκες”, αλλά με γυναίκα πρωταγωνίστρια.

7.

Four Weddings And A Funeral (1994)

Ο Charles βιώνει τον έρωτα μέσα από τέσσερις γάμους και μια κηδεία. Αγαπημένος Hugh Grant σε ταινία των 90s.

8.

About Time (2013)

Ο Tim ταξιδεύει στον χρόνο και προσπαθεί να αλλάξει το παρελθόν. Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι: Domhnall Gleeson, Rachel McAdams, Bill Nighy, και Margot Robbie.

9.

The Edge Of Seventeen (2016)

Η Nadine, μαθήτρια λυκείου, βιώνει μια τεράστια αλλαγή στη σχέση της με την καλύτερη φίλη της, όταν η δεύτερη αρχίζει να βγαίνει με τον αδερφό της. Η εφηβεία στο πικ της με ό,τι συνεπάγεται αυτό.

featured image: bethany talks – WordPress.com