Πολλοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν πως οι κανόνες υπάρχουν για να τους σπάμε. Για αυτό και σίγουρα θα έχεις συναντήσει ανθρώπους στη ζωή σου οι οποίοι σπάνια ακολουθούν κανόνες και συνήθως κάνουν ό,τι τους “κατεβαίνει”.

Εδώ θα δεις σε ποια ζώδια ανήκουν αυτοί που δεν ακολουθούν ποτέ τους κανόνες και σε ποια αυτοί που τους ακολουθούν με κλειστά μάτια!

Δίδυμος

Ο Δίδυμος είναι ίσως ένα από τα πιο απρόβλεπτα ζώδια του αστρολογικού χάρτη. Ο Δίδυμος κυβερνάται από τον Ερμή, τον πλανήτη της επικοινωνίας, ο οποίος ευδοκιμεί συνήθως όταν αποσταθεροποιεί τις καταστάσεις. Αν τον ρωτήσεις γιατί δεν ακολουθεί ποτέ τους κανόνες θα σου πει πως θέλει απλά να μάθει πώς λειτουργούν τα πράγματα.

Τοξότης

Οι Τοξότες είναι πραγματικά ατρόμητος θα λέγαμε. Ως ένα μεταβλητό ζώδιο της φωτιάς, οδηγείται μόνο από την άκρως διερευνητική φύση του η οποία σχεδόν ποτέ δεν ικανοποιείται. Ο Τοξότης είναι ιδιαίτερα επιρρεπής στην παραβίαση των κοινωνικών κανόνων. Σε αντίθεση με τον Δίδυμο δεν το κάνει για να δοκιμάσει απλά τα όριά του. Το κάνει για να μάθει τελικά την αλήθεια. Ως ένας αληθινός φιλόσοφος, ο Τοξότης απλά θέλει να μπει στην ουσία του θέματος και τίποτα δεν μπορεί να τον εμποδίσει.

Ιχθύς

Ο Ιχθύς προσπαθεί πάντα να πάει με τη ροή. Δεν προσπαθεί ο ίδιος να παραβεί τους κανόνες αλλά τι να κάνει που έχει φίλο τον Δίδυμο και τον Τοξότη και τον παρασέρνουν! Νιώθει πως εάν παραβιάσει κάποιον κανόνες ίσως τελικά να αλλάξει τις καταστάσεις και να βοηθήσει στο συλλογικό καλό. Αυτό που φυσικά μισεί είναι το να τον πιάσουν στα πράσα.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος έχει τη φήμη ότι σκέφτεται έξω από το κουτί, και παρόλο που σίγουρα βαδίζει με τον δικό του ρυθμό, στην πραγματικότητα πιστεύει ότι είναι ο λιγότερο πιθανός να παραβεί τους κανόνες. Επίσης ίσως φταίει αυτό που μερικοί πιστεύουν, ότι δηλαδή ο Υδροχόος κυβερνάται από τον Ουρανό -τον πλανήτη της επανάστασης και της καινοτομίας. Στην πραγματικότητα, συνήθως προσπαθεί να βρεθεί στην εξουσία, ώστε να μπορεί να ξαναγράψει τους κανόνες μέσα από το δικό του πρίσμα.

Και 2 ζώδια που ακολουθούν πάντα τους κανόνες

Ταύρος

Στην αντίθετη πλευρά, ο πιστός Ταύρος ακολουθεί μονίμως τους κανόνες. Ως ένα σταθερό ζώδιο, ο Ταύρος βρίσκει την άνεση στην αξιοπιστία και μισεί κάθε είδους έκπληξη. Ο Ταύρος είναι ο τύπος του ανθρώπου που είναι τόσο σταθερός που θα μείνει για πάντα σε μια δουλειά, σχέση ή φιλία μέχρι το τέλος, ακόμα κι αν η αυτό τον σκοτώνει. Αγαπάει τη ρουτίνα του και μισεί ό,τι του την καταστρέφει.

Λέων

Όλοι γνωρίζουν ότι ο Λέων αγαπάει προσοχή. Θέλει όμως να την αποκτάει μέσα από τη σταθερότητα και τη διαχρονική του ομορφιά. Και ναι, μερικές φορές τον τρελαίνει που κανείς άλλος δεν ακολουθεί τους κανόνες, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα χάσει και την ψυχραιμία του!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Φτιάξε την to-do-list που ταιριάζει σε εσένα, σύμφωνα με το ζώδιό σου