Ανεξάρτητα από το τι δουλειά κάνεις ή ποια είναι η κατάσταση της ζωή σου αυτή τη στιγμή, όταν μιλάμε για τις to-do-lists σίγουρα νιώθεις μια πίεση. Και είναι λογικό αφού αυτές οι λίστες είναι παντού στην καθημερινότητα τη δική σου ή των γύρω σου με αποτέλεσμα να προσθέτουν περισσότερο άγχος στη ζωή σου.

Εάν νιώθεις πως τίποτα και καμία λίστα δεν λειτουργεί πια για εσένα μάλλον ήρθε η ώρα να αναδιαμορφώσεις την to-do-list σου. Και σε αυτό ίσως σε βοηθήσει το ζώδιό σου.

Παρθένος, Σκορπιός, Αιγόκερως

Ακριβώς επειδή εσείς οι τρεις μπορείτε να κάνετε τα πάντα δεν σημαίνει κιόλας ότι πρέπει ή ότι είναι σωστό. Κάθε ένα από αυτά τα τρία ζώδια είναι ικανό να κάνει τα πάντα όταν δίνει τον λόγο του. Οι Παρθένοι, οι Σκορπιοί και οι Αιγόκεροι λοιπόν δεν πρέπει να μάθουν να οργανώνουν τη λίστα τους αλλά να να μάθουν πως να τις αφαιρούν εκκρεμότητες.

Δείτε όλα όσα έχετε γραμμένα στην to-do-list σας και αποφασίστε τι θα κάνετε εσείς και τι θα πρέπει να αναθέσετε σε κάποιον άλλον. Αναρωτηθείτε επίσης: Αυτό πρέπει να γίνει αυτό τώρα; Πρέπει να γίνει από εμένα; Χρειάζεται στην τελική να γίνει;

Ταύρος, Καρκίνος, Ζυγός

Ο Ταύρος, ο Καρκίνος και ο Ζυγός πρέπει να μάθουν μέσα στη λίστα τους να βάλουν και τις προσωπικές τους ανάγκες. Οι Ταύροι για παράδειγμα συχνά παραμελούν τον εαυτό τους για να ανταπεξέλθουν στην καθημερινότητα. Οι Καρκίνοι είναι εκπληκτικοί στο να λύνουν τα προβλήματα των άλλων, αλλά ποτέ τα δικά τους. Και οι Ζυγοί προσπαθούν πάντα να υπάρχει γύρω τους αρμονία και ισορροπία, αλλά όχι μέσα τους.

Το κλειδί για την ισορροπία και την παραγωγικότητα εάν ανήκεις σε ένα από αυτά τα ζώδια είναι να τοποθετήσεις στην πρώτη θέση της λίστα σου τον εαυτό σου και τις ανάγκες σου. Εάν δεν είσαι εσύ καλά άλλωστε, πώς θα βοηθήσεις τους γύρω σου;

Κριός, Δίδυμος, Λέων

Αυτά τα τρία ζώδια δεν έχουν πολλά κοινά, αλλά ένα βασικό τους είναι πως θέλουν να ξεχωρίζουν και να μην φεύγει από πάνω τους η προσοχή των άλλων. Το καλύτερο που έχουν να κάνουν είναι να αντικαταστήσουν τις παραδοσιακές λίστες και να φτιάξουν μια λίστα επιτευγμάτων. Εκεί θα γράφουν όλα όσα τους κάνουν περήφανους, όλα τα projects που έχουν ολοκληρώσει με επιτυχία και όλα τα καλά λόγια που έχουν ακούσει.

Αυτή είναι μια άσκηση που μπορεί να κάνει κάθε ζώδιο, αλλά ο Κριός, ο Δίδυμος και ο Λέων θα την εκτιμήσουν ιδιαίτερα.

Τοξότης, Υδροχόος, Ιχθύς

Ο Τοξότης, ο Υδροχόος και ο Ιχθύς δεν ζουν χωρίς λίστες. Μέσα από αυτές βρίσκουν την καθοδήγηση που χρειάζονται. Απλά μερικές μέρες δεν θέλουν με τίποτα να ολοκληρώσουνε κάποιες εργασίες. Εάν όμως ανήκεις σε ένα από αυτά τα ζώδια και νιώθεις πως αυτή η λίστα σε κάνει ακόμα πιο αναβλητικό μάλλον ήρθε η ώρα να την καταργήσεις.

Ίσως είναι καλύτερο προς το παρόν να δημιουργήσεις μια άλλη λίστα που να σου δημιουργεί μόνο έμπνευση. Ποιος είσαι, ποιος θα ήθελες να είσαι και τι να κάνεις; Το να κατευθύνεις τις σκέψεις και τις ενέργειές σου προς μια μεγαλύτερη εικόνα σίγουρα θα σε εμπνεύσει.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Πού ακριβώς θα βρεις το κάθε ζώδιο σε ένα πάρτι