Για πολλούς single, το καλοκαίρι, η αλλαγή παραστάσεων, οι διακοπές, η μουσική, η παραλία, αποτελούν τις ιδανικές συνθήκες για να ερωτευτεί κάποιος. Υπάρχουν κάποια ζώδια που θα έχουν το summer fling τους αυτό το καλοκαίρι – ναι, για εσάς μιλάω Λέοντες, Ζυγοί και Ιχθύες. Από την άλλη πλευρά, υπάρχουν και ζώδια που δεν νιώσουν πεταλουδίτσες στο στομάχι τους σε αυτές τις διακοπές. Αυτό μπορεί να οφείλεται σε διάφορους λόγους.

Δεν είναι ότι αυτά τα ζώδια δε μπορούν να γίνουν ονειροπόλα σαν τους Ιχθύες ή ρομαντικά σαν το Ζυγό.  Από τη μία, η τρόπος που έχουν μάθει να ερωτεύονται που είναι πολύ βαθύς, τους εμποδίζει να αφεθούν σε έναν καλοκαιρινό έρωτα. Ανησυχούν ότι αν επενδύσουν συναισθηματικά σε μια κατάσταση μπορεί και να μην εξελιχθεί σε μια δυνατή σχέση. Γενικά, μιλάμε για ζώδια του “όλα ή τίποτα”.

Από την άλλη, έχουν τόσα πράγματα να συμβαίνουν στη ζωή τους -είτε προσωπικά είτε επαγγελματικά- που δεν έχουν την ενέργεια να εμπλακούν ερωτικά σε οτιδήποτε και με οποιονδήποτε.

Έχοντας πει όλα αυτά, ας δούμε ποια είναι τα τρία ζώδια που έχουν τις λιγότερες πιθανότητες να ερωτευτούν αυτό καλοκαίρι.

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Το σύμβολο του ζωδίου του Καρκίνου είναι το καβούρι και όχι τυχαία. Είναι γνωστό ότι οι Καρκίνοι έχουν μεγάλες καρδιές και είναι πολύ πιστοί και αφοσιωμένοι. Παρόλο που εξωτερικά μπορεί να δείχνουν σκληροί και άτρωτοι.

Οι Καρκίνοι δεν παίζουν σε ό,τι έχει να κάνει με τον έρωτα, οπότε εκ φύσεως τα καλοκαιρινά φλερτ δεν είναι ό,τι καλύτερο για εκείνους. Δεν τους αρέσουν τα χαλαρά, δεν τους αρέσουν τα μη ξεκάθαρα. Αν σκέφτεσαι να στείλεις κανένα bootycall μήνυμα σε έναν Καρκίνο, ξανασκέψου το. Αν από την άλλη θέλεις να τον μάθεις καλύτερα και να επενδύσεις σε αυτόν, έχεις βρει τον κατάλληλο άνθρωπο.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Αρχικά να πούμε ότι το vibe των Τοξοτών είναι εύκολο σεξ>σχέσεις. Είναι ελεύθερα πνεύματα. Αντιμετωπίζουν τις σχέσεις σαν ακόμα ένα πράγμα που θα τους δεσμεύσει, θα τους καταπιέσει και θα τους δέσει. Είναι απασχολημένοι με τα ταξίδια τους, τη δημιουργικότητά τους και τα πρωτοπόρα projects τους.

Αν πάρουν απόφαση ότι έχουν βρει κάποιον με τον οποίο αξίζει να δεσμευτούν, αυτός ο κάποιος είναι σίγουρα cool, με επαναστατικές τάσεις.

Ένας Τοξότης δε θα χάσει το χρόνο του με ένα καλοκαιρινό φλερτ. Έχει μέρη να πάει, τέχνη να δημιουργήσει και όνειρα να κυνηγήσει. Θέλεις ένα καλοκαιρινό φλερτ με Τοξότη; Ξαναπροσπάθησε. Μάλλον δε θα τα καταφέρεις.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Δε θα δεις έναν Αιγόκερω να φλερτάρει αυτό το καλοκαίρι. Περισσότερο τον ενδιαφέρει να τα πάει τέλεια στην πρακτική του ή να τελειώσει το project που έχει αναλάβει στη δουλειά του. Ακριβώς όπως και ο Τοξότης, δε θα αφήσει έναν καλοκαιρινό έρωτα να τον αποσυντονίσει από τα σχέδιά του. Το πολύ πολύ να γίνεις ο FWB του αν γνωριστείτε τυχαία σε κάποιο καφέ που τυχαίνει να πηγαίνετε και οι δύο για να δουλέψετε.

Δεν πειράζει, παιδιά. Του χρόνου!

>> Ακολούθησε μας στο Instagram <<


featured image: Elite Daily