Μήπως ανησυχείς συνέχεια ότι έχεις μείνεις πίσω σε όλα τα deadlines της ζωής σου; Μήπως οι αγχωτικές σκέψεις σου σε κρατάνε ξύπνια όλο το βράδυ; Εάν η απάντηση είναι ναι, υπάρχουν πολλές πιθανότητες να έχεις κάνει το άγχος τον καλύτερό σου φίλο.

Ενώ το υγιές άγχος είναι συνήθως καλό, καθώς σε βοηθά στην επίτευξη στόχων, το ανθυγιεινό στρες, από την άλλη πλευρά, μπορεί να εμποδίσει την παραγωγικότητά σου και να σε κάνει να χάσεις την όρεξή σου για τα πάντα.

Εάν βρίσκεις τον εαυτό σου κάπου εκεί μάλλον ανήκεις σε ένα από τα πιο στρεσαρισμένα ζώδια.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος ανησυχεί πάντα και πολύ. Είναι πάντα στρεσαρισμένος, κυρίως για πράγματα που δεν είναι υπό τον έλεγχό του. Πάντα αγωνίζεται να τηρήσει τις προθεσμίες και καταλήγει να αναλαμβάνει περισσότερη δουλειά! Τα επίπεδα άγχους του είναι πάντα υψηλά και τείνει να παραμένει ανήσυχος όλη την ημέρα.

Ιχθύς

Ένας Ιχθύς είναι επίσης θύμα του υψηλού στρες. Είναι ένα από τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς του το να ανησυχεί για τα πάντα. Ακόμα και το μικρό πράγμα μπορεί να αγχώσει έναν Ιχθύ, και είναι σπάνιο να βρει ησυχία. Είναι πάντα έτοιμος να ανταποκριθεί στις προκλήσεις και να ξεφύγει από τις ζώνες άνεσής του για να κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί.

Λέων

Ο Λέων είναι τελειομανής. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ένας Λέων είναι μονίμως στρεσαρισμένος. Θέλει να κάνει το καλύτερο σε όλα και αυτό μπορεί να του κρατήσει το μυαλό απασχολημένο για όλη τη μέρα. Αγχώνεται για την αβεβαιότητα που επικρατεί και συχνά αγχώνεται και για το τι του επιφυλάσσει το μέλλον. Δεν του αρέσει να του κάνουν υποδείξεις και όταν κάποιος το κάνει, αγχώνεται ακόμη περισσότερο.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως είναι προσανατολισμένος πάντα στον στόχο. Αγχώνεται κάθε φορά που αισθάνεται απειλή για τους στόχους του. Οι προτεραιότητές του τίθενται στη ζωή και δεν πρέπει να αλλάξουν ποτέ! Οι μελλοντικές συνομιλίες αγχώνουν πάντα έναν Αιγόκερω και νευριάζει με το να πρέπει να οργανωθεί για μια επικείμενη συνομιλία. Υποφέρει από έλλειψη αυτοπεποίθησης και γι’ αυτό βρίσκεται κυρίως αγχωμένος και αμφιβάλλει για τις δικές του δυνατότητες.

Κριός

Ο Κριός είναι επίσης ένα από τα πιο αγχωμένα ζώδια. Είναι ήρεμος, αλλά πάντα αγχωμένος για όλα. Μερικές φορές είναι αναποφάσιστος, κάτι που αυξάνει τις ανησυχίες του. Είναι καλός στη δουλειά του αλλά δεν είναι καλό στο να δέχεται κριτική. Οποιαδήποτε ανατροφοδότηση, είτε θετική είτε αρνητική, τον αγχώνει και χάνει τη συγκέντρωσή του.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Οι 4 συνδυασμοί ζωδίων που μπορεί να μοιάζουν μη συμβατοί αλλά τελικά ταιριάζουν