Καθώς αυτή χρονιά πλησιάζει στο τέλος της, ίσως μπεις και εσύ στη διαδικασία να αναλογιστείς τι σου έμαθε, να συμφιλιωθείς με το παρελθόν σου και να θέσεις τους στόχους για το μέλλον.

Και παρόλο που ο Δεκέμβριος είναι μια εποχή “ξεκαθαρισμάτων”, είναι επίσης μια ευκαιρία για νέα ξεκινήματα. Καθώς μια ηλιακή έκλειψη ανατέλλει στον Τοξότη στις 4 Δεκεμβρίου, είναι σαφές ότι μπορεί να βρίσκεσαι μπροστά από νέες εμπειρίες οι οποίες δυνητικά θα σου αλλάξουν τη ζωή.

Εάν τυχαίνει λοιπόν να είσαι ένα από τα τρία ζώδια που ο Δεκέμβρης θα είναι ο τυχερός τους μήνας τότε ήρθε να πάρεις μια ανάσα και περιμένεις αυτά που θα σου φέρει η ζωή!

Τοξότης: Έχεις το κίνητρο να ακολουθήσεις τα πιο τρελά όνειρά σου

Ο μήνας ξεκινά με τον ήλιο στον Τοξότη, να ρίχνει ένα αστραφτερό και αναζωογονητικό φως στη ζωή σου. Είσαι έτοιμος να αντιμετωπίσεις νέες προκλήσεις, να αποκτήσεις νέες εμπειρίες και να γυρίσεις σελίδα στο βιβλίο της ζωής σου. Αυτός ο μήνας μπορεί να οδηγήσει σε μια ιδιαίτερα σημαντική καμπή στη ζωή σου, καθώς η έκλειψη ηλίου στον Τοξότη στις 4 Δεκεμβρίου σε βοηθάει. Μπορεί να νιώθεις ότι πάρα πολλά πράγματα είναι εκτός ελέγχου, αλλά το σύμπαν επίσης έχει προγραμματίσει για εσένα ένα απίστευτα περιπετειώδες ταξίδι. Απλά απόλαυσε τη διαδρομή!

Λέων: Ετοιμάζεσαι για το πιο δημιουργικό ταξίδι σου

Είσαι ένα εξαιρετικά καλλιτεχνικό ζώδιο, Λέων. Πάντα ψάχνεις για νέους τρόπους για να εκφραστείς, γιατί όταν είσαι πλήρως βυθισμένος στη δημιουργικότητά σου τείνεις να λάμπεις περισσότερο. Ο μήνας ξεκινάει με τον ήλιο στον παιχνιδιάρικο, ρομαντικό και διασκεδαστικό πέμπτο οίκο σου, ενθαρρύνοντάς σε να σταματήσεις να κρίνεις τον εαυτό σου και να αρχίσεις να θυμάσαι πόσο καλό είναι να αφήνεσαι ελεύθερος και να απολαμβάνεις τη διαδικασία του χάους. Δώσε στον εαυτό σου την άδεια να δημιουργήσει, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι θα κάνεις μερικά λάθη στην πορεία.

Αιγόκερως: Ήρθε η ώρα να βρεις ξανά τη δύναμή σου

Αυτός είναι ένας μήνας με ιδιαίτερα γεγονότα για σένα, Αιγόκερε. Ο ήλιος μπαίνει στον Αιγόκερο στις 21 Δεκεμβρίου, βοηθώντας σε να κάνεις έναν απολογισμό για το πού βρίσκεσαι στη ζωή και πού θέλεις να πας στη συνέχεια. Και παρόλο που η εποχή των γενεθλίων σου είναι προ των πυλών, μπορεί να διαπιστώσεις ότι έχεις επίσης μερικές δύσκολες ερωτήσεις σχετικά με το τι πραγματικά θέλεις στη ζωή σου. Για να κατανοήσεις την πλήρη έκταση του εαυτού σου, πρέπει να ξεκινήσεις αναγνωρίζοντας κάθε μέρος του εαυτού σου, ειδικά τα μέρη που εξακολουθούν να θεραπεύονται.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτά είναι τα 4 πιο γενναία ζώδια