Το zombie-ing είναι τάση στο dating, είναι τρομακτικό και μας εκνευρίζει

Το zombie-ing είναι τάση στο dating, είναι τρομακτικό και μας εκνευρίζει

Το ghosting απέκτησε sequel με plot twist

Τον γνωρίζεις, τα βρίσκετε, βγαίνετε. Την επόμενη, μιλάτε όλη μέρα online, άρα υποθέτεις ότι το άρεσες. Ξαφνικά, σταματάει δίνει σημεία ζωής. Ghosting σκέφτεσαι. Μετά από δύο τρεις μήνες κάνει το πιο άκυρο comeback προτείνοντάς σου να πάτε για ποτό. Λες ναι γιατί πιστεύεις στις δεύτερες ευκαιρίες. Την επόμενη μέρα; Εξαφανίζεται ξανά. Boom. Αυτό είναι το zombie-ing και συμβαίνει παντού γύρω σου.

Τι είναι το zombie-ing;

Zombie-ing σου κάνει ο τύπος που εξαφανίζεται, μετά επιστρέφει σαν να σηκώθηκε από τον τάφο και μετά; "Πεθαίνει" ξανά. Ναι, ghosting ξανά.

Το ερώτημα είναι ένα: Εξαφανίζεται την πρώτη φορά. Αξίζει δεύτερη ευκαιρία; Η απάντηση είναι όχι αν ρωτάς την άποψή μου.

Θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτική αν σκοπεύεις να βγεις με ένα zombie. Φρόντισε να έχεις ένα πολύ καθαρό πλάνο σε ό,τι έχει να κάνει με τις προσδοκίες σου και το πώς θα επικοινωνήσεις. Το πόσο χρόνο θα περάσεις μαζί του και το αν θα στείλεις μήνυμα την επόμενη μέρα.

Το zombie-ing είναι τάση στο dating, είναι τρομακτικό και μας εκνευρίζει

FoxLife

Αν σε αυτή τη φάση της ζωής "αντιμετωπίζεις" ένα zombie, ακολούθησε τα παρακάτω tips:

Αναρωτήσου αν νιώθεις ασφαλής

Δεν χρειάζεται να περιμένεις επιβεβαίωση από κανέναν άλλο, πέρα από τον εαυτό σου. Αν νιώθεις ανασφαλής και χρειάζεσαι απλά να υπάρχει κάποιος εκεί γύρω να φλερτάρεις μάντεψε. Δεν τον χρειάζεσαι. Δημιούργησε μόνη σου ένα πλαίσιο αυτοπεποίθησης και σιγουριάς για τον εαυτό σου. Έτσι ό,τι και να γίνει με το κάθε zombie εκεί έξω, δε θα κλέψει τίποτα από σένα.

Μην αγνοείς τα red flags

Πέραν του ghosting, είσαι σίγουρη πως δεν υπήρξαν κάποια red flags που αγνόησες; Να ξέρεις πως η πιο συχνή απάντηση σε αυτό το ερώτημα είναι ναι.

Σου ζήτησε συγγνώμη;

Αν υπάρχει ένας τίμιος λόγος για τον οποίο σου έκανε ghosting κάποιος, τότε ναι, μια δεύτερη ευκαιρία μπορεί να αξίζει. Μόνο, ωστόσο, αν υπάρχει και μια συγγνώμη στην όλη διάδραση. Κυριολεκτικά να δεις γραμμένη τη λέξη "συγγνώμη". Όχι μια αστεία δικαιολογία, του στιλ είχα πολύ δουλειά.

Αν υπάρχει ένας υπότιτλος στο zombie-ing ή στο ghosting, είναι ένας και είναι κοινός: έλλειψη σεβασμού. Αν νιώθεις ότι δε σε σέβεται, απλά παίζει, θεωρεί το date σας δεδομένο, προχώρα. Κράτα τα φαντάσματα και τα zombies μακριά από την ερωτική σου ζωή.

Featured image: Elite Daily

0 replies

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.