Η Zoë Kravitz είναι η βασίλισσα των νέων beauty ορίων. Έχει πάντα την ιδέα για το κάτι διαφορετικό αλλά μπορεί να το καταφέρει εντελώς άρτια και ολοκληρωμένα. Παρακάτω θα βρεις τα αγαπημένα μας beauty looks της Zoë Kravitz. Θα θέλεις να τα δοκιμάσεις όλα τώρα!

Chic nude

Το look αυτό το είδαμε πρώτη φορά όταν ξεκίνησε τη συνεργασία της με τον οίκο του Yves Saint Laurent. Τα nude χρώματα, τα glossy βλέφαρα και το φωτεινό δέρμα της Zoë συμπληρώνονται τέλεια από τα έντονα ζυγωματικά της και τα nude χείλη της.

Fresh look

Το καθημερινό της μακιγιάζ δεν περιλαμβάνει πολλά. Φυσικά τη βοηθάει το απίστευτο δέρμα της. Έτσι βασίζεται μόνο σε ένα καλό concealer που θα της δώσει λίγη λάμψη.

Cat-eye look

Στην προκειμένη περίπτωση ίσως να σου λείπει μία βασική προϋπόθεση. Πρέπει να ξέρεις να βάζεις το eye-liner όσο αψεγάδιαστα όσο και η Zoë Kravitz. Κομματάκι δύσκολο αλλά με θέληση και υπομονή όλα γίνονται. Το συνδυάζει πάντα με μία ελαφριά ροζ σκιά. 

Shine bright

Μία λέξη: ζυγωματικά. Η Zoë Kravitz εφαρμόζει τη λάμψη στα μήλα, κάτω από τη μύτη της και τις εσωτερικές γωνίες των ματιών της για να αποκτήσει αυτή τη λαμπερή όψη στην επιδερμίδα της.

Smokey look

Ομολογουμένως το smokey eye της ταιριάζει. Πολύ. Το μπλε το βλέπουμε παντού τώρα οπότε μάζεψε ιδέες για το πώς θα το δοκιμάσεις. Φυσικά δε θα μπορούσε να λείπει και το στοιχείο της λάμψης από το look της Zoë.

Feathered Brows

Μεταξύ των αλλαγών που κάνει στα μαλλιά της και στα beauty look της, υπάρχει ένα πράγμα που συχνά ξεχνάμε – τα απίστευτα φρύδια της. Γεμάτα και με την τέλεια γωνία.

Διάβασε επίσης:

Η Zoë Kravitz κάποτε θεωρήθηκε πολύ “urban” για το Batman. Τώρα είναι η Catwoman

Featured image: StyleCaster