Τα παπιγιόν είναι ο ιδανικός τρόπος να αναβαθμίσεις ένα look και να ξεφύγεις λίγο από την κλασικότητα της γραβάτας. Θα σε κάνει να ξεχωρίζεις σε μια εκδήλωση ανεξάρτητα από το μέγεθος ή το σχέδιό του. Δυσκολεύεσαι να αποφασίσεις αν πρέπει να φορέσεις γραβάτα ή παπιγιόν στη επόμενη επίσημη έξοδο;

Παρακάτω είναι οι 7 λόγοι που θα σε κάνουν να καταλήξεις στο παπιγιόν.

Αποτελεί trend

Τα παπιγιόν έχουν κάνει δυνατό comeback και έχει έρθει η ώρα να τα δοκιμάσεις και εσύ. Υπάρχουν πολλά διαφορετικά στιλ και χρώματα στις νέες ανδρικές συλλογές. Όπως καταλαβαίνεις πλέον δεν υπάρχουν μόνο για να φορεθούν στο κόκκινο χαλί.

Διαφοροποίησε το στιλ σου

Εάν κάθε φορά που ετοιμάζεσαι για ένα πιο special event ακολουθείς τα ίδια βήματα και έχεις το ίδιο στιλ, τότε μπορεί να έχει καταντήσει βαρετό ακόμα και για σένα. Με το να παίζεις ανάμεσα σε γραβάτες και παπιγιόν οι επιλογές σου θα γίνουν πολλές περισσότερες.

Σε κάνει να δείχνεις τολμηρό και γεμάτο αυτοπεποίθηση

Θα σε κάνει να δείχνεις τολμηρός και σίγουρος άντρας. Επειδή δεν είναι τόσο συνηθισμένα όσο οι γραβάτες, θα ξεχωρίζεις σε κάθε εκδήλωση φορώντας το. Θα σε κάνει να φαίνεσαι κομψός, έξυπνος και ευγενικός.

Δεν θα σε ενοχλήσει

Δεν θα σε ενοχλήσει όπως η γραβάτα. Δεν χρειάζεται να ανησυχείς για τον ο αέρας παίρνει τη γραβάτα σου. Τα παπιγιόν είναι ιδιαίτερα βολικά αν είσαι συνεχώς στο τρέξιμο κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Θα κάνεις τη διαφορά 

Το να ντύνεσαι σωστά και κομψά έχει γίνει σχεδόν επιστήμη με τόσες επιλογές που υπάρχουν.  Για παράδειγμα, σε μία συνέντευξη ένα παπιγιόν θα σε κάνει να ξεχωρίσεις σε σχέση με τους υπόλοιπους υποψηφίους που φορούν γραβάτα.

Δε θα δυσκολευτείς να βρεις το κατάλληλο μέγεθος

Συνήθως έχουν στάνταρ σε μέγεθος και σχήμα. Όταν επιλέγεις την ίδια λαιμόκοψη στο πουκάμισο πάντα θα έχεις και το κατάλληλο παπιγιόν. Άλλωστε δεν υπάρχουν κανόνες όταν φοράς παπιγιόν. Ένας άντρας ανεξαρτήτως ηλικίας και στιλ μπορεί να το επιλέξει.

Θα αρέσει στις γυναίκες

Κακά τα ψέματα. Οι γυναίκες έχουμε καμία φορά ένα soft spot για τους άντρες με στιλ. Δοκίμασέ το και θα με θυμηθείς. 

Δες ακόμα:

Γραβάτες και παπιγιόν

Featured image: The Fashion Tag