Ο τελευταίος ρόλος που κέρδισε η Zoë Kravitz είναι μια από τα μεγαλύτερα επιτεύγματα στην καριέρα της. Ωστόσο, μια παλιά συνέντευξή της αποκαλύπτει ότι ο δρόμος μέχρι εκεί ήταν συναρπαστικός.

Τη Δευτέρα, η ηθοποιός του Big Little Lies και μεγάλο girl crush μας, ανακοινώθηκε πως θα ενσαρκώσει την Catwoman, δίπλα στον Robert Pattinson. Για να το συνοψίσουμε: Το 2021 στη μεταφορά του Batman θα πρωταγωνιστήσουν οι Robert PattinsonZoë Kravitz και o Paul Dano.

Προφανώς, η Catwoman είναι ένας μεγάλος ρόλος. Από εκείνους που μπορούν να κάνουν μια ηθοποιό πολύ αναγνωρίσιμη. Έτσι και η Kravitz παίρνει τη θέση που της αναλογεί στη λίστα με τις γυναίκες που έχουν ενσαρκώσει αυτό τον εικονικό ρόλο. Ανάμεσα στις Michelle Pfeiffer, Halle Berry and Anne Hathaway. Σύμφωνα μάλιστα με το Variety, η 30χρονη πια Zoë άφησε εκτός ονόματα όπως Alicia Vikander και Zazie Beetz.

Για την Kravitz, το νέο μπορεί να έχει περισσότερη σημασία από όσο πιστεύουμε.

Πίσω στο 2015, η ηθοποιός αποκάλυψε ότι παραβλέφθηκε για έναν μικρό ρόλο στο Batman. Η αιτία; Η εμφάνισή της θεωρήθηκε “υπερβολικά urban”.

“Μου είπαν πως δε θα μπορούσα να πάω σε ακρόαση για έναν μικρό ρόλο γιατί δεν έψαχναν κάτι urban”, έχει δηλώσει στο Nylon. “Σκεφτόμουν ‘τι σχέση έχει αυτό”;’. Αναφέροντας ότι απλά θα είχε λίγο χρόνο στην οθόνη, ενσαρκώνοντας έναν πραγματικά πολύ μικρό ρόλο.

Ευτυχώς, φαίνεται πως η αναβάθμιση που χρειαζόταν το casting του νέου franchise και έτσι τα στερεότυπα έμειναν έξω από την πόρτα.

Σε άλλα νέα; Η Zoë Kravitz κατάφερε να γίνει η ζωντανή απόδειξη πως το mantra “πίστεψε σε σένα και τις δυνατότητές σου, ακόμα και αν δεν πιστεύουν οι άλλοι”.

Δες ακόμα:

15 πράγματα που κάνουν την Zoe Kravitz το πιο cool κορίτσι του Hollywood

Featured image: Elle