Η θέση της Σελήνης στο ωροσκόπιό σου, πρακτικά υποδηλώνει τον πραγματικό, άφιλτρο εαυτό σου. Αντιπροσωπεύει όλα όσα θεωρείς “σπίτι” σου. Το ποια είσαι όταν κλείνουν οι πόρτες ή όταν γύρω σου βρίσκονται πολύ δικά σου πλάσματα. Μιας και η Σελήνη δείχνει τον εσωτερικό σου εαυτό, λέει πολλά και για το τι βρίσκεις ελκυστικό σε έναν ερωτικό σύντροφο.

Διάβασε παρακάτω τη θέση της Σελήνης σε κάθε ζώδιο και μάθε ποια είσαι πραγματικά και τι ψάχνεις στα ερωτικά σου.

Σελήνη στον Κριό

Ο Κριός είναι το ζώδιο του πολεμιστή. Είναι θερμόαιμος, παθιασμένος και πάντα θέλει να είναι σε θέση ηγέτη. Δύσκολα φοβάται τα εμπόδια και τον ελκύουν άτομα που μοιράζονται το ίδιο πάθος. Άτομα εξίσου δραστήρια, σίγουρα και ανεξάρτητα. Ταιριάζει περισσότερο με Σελήνη στον Λέοντα, τον Κριό ή τον Τοξότη.

Στον Ταύρο

Ο Ταύρος είναι ξεροκέφαλος, αγαπά την πολυτέλεια και την παράδοση. Έχει ανάγκη από ένα ήρεμο περιβάλλον ενώ η σχέση του με τη φύση είναι σχέση αγάπης. Πρόκειται για ένα αισθησιακό και ρομαντικό πλάσμα που σιχαίνεται το drama και τις εντάσεις. Προτιμά άτομα με ήρεμα vibes που τους αρέσει η cool ρουτίνα. Ταιριάζει περισσότερο με άτομα με Σελήνη στον Ταύρο, τον Παρθένο και τον Αιγόκερω.

Στους Διδύμους

Οι Δίδυμοι είναι το ζώδιο των troublemakers. Αγαπούν να επικοινωνούν, να γνωρίζουν κόσμο, να συζητούν ιδέες. Τους αρέσει να συλλέγουν εμπειρίες, να δοκιμάζουν καινούργια πράγματα, φαγητό, πολιτισμούς. Ερωτικά, δεν τα πάνε καλά με έντονους συναισθηματισμούς και τις εκφράσεις τρυφερότητας. Ταιριάζουν με άτομα με Σελήνη στους Διδύμους, τον Υδροχόο και τον Ζυγό.

Στον Καρκίνο

Ο Καρκίνος φαίνεται σκληρός με την πρώτη ματιά, αλλά είναι το πιο ευαίσθητο πλάσμα. Είναι πολύ συναισθηματικός και αυτό το δείχνει αποκλειστικά στα κοντινά του άτομα. Θα μπορούσε να πει κανείς πως αντιπροσωπεύει τη γυναικεία ενέργεια και τη μητρική φιγούρα. Έλκεται από ανθρώπους που είναι πολύ ευαίσθητοι και συναισθηματικοί και αγαπούν ακραία την οικογένειά τους. Ταιριάζει με Σελήνη στον Καρκίνο, τον Σκορπιό και τους Ιχθύες.

Σελήνη στον Λέοντα

Τα άτομα με Σελήνη στον Λέοντα έχουν την ψυχή μιας diva. Είναι γενναιόδωρα, καλόκαρδα, ρομαντικά και δημιουργικά. Έλκονται από ανθρώπους με τις ίδιες ποιότητες, ειδικά αν έχουν χάρισμα και μπορούν να γοητεύσουν τα πλήθη με την προσωπικότητά τους. Σιχαίνονται την έλλειψη σεβασμού σε κάθε της μορφή. Ταιριάζουν με Σελήνη στον Λέοντα, τον Τοξότη και τον Κριό.

Στην Παρθένο

Ο Παρθένος ζει για να εξυπηρετεί τους άλλους, να βελτιώνει τη ζωή και την υγεία τους. Αν η Σελήνη σου είναι σε αυτή τη θέση, φέρνεις αυτά τα στοιχεία στις σχέσεις σου. Εκπροσωπείς όσα αντιπροσωπεύουν την άνεση και έλκεσαι από άτομα που είναι ήρεμα, λογικά και οργανωτικά, όπως και εσύ. Από εκείνους που θα σε φροντίσουν όταν το έχεις ανάγκη. Η Σελήνη στην Παρθένο ταιριάζει με Σελήνη στον Ταύρο, την Παρθένο και τον Αιγόκερω.

Σελήνη στον Ζυγό

Πρόκειται για διπλωματικά άτομα που ξέρουν τι να πουν και πώς να το πουν. Τα πάνε καλά με όλους, είναι ήρεμα, δείχνουν τρυφερότητα και αγαπούν τη λογική. Πρακτικά δε δυσκολεύονται ούτε να επικοινωνήσουν, ούτε να ερωτευτούν. Ταιριάζουν ιδιαίτερα με αέρινες Σελήνες (Ζυγό, Υδροχόο, Διδύμους).

Στον Σκορπιό

Ο Σκορπιός είναι το πιο ισχυρό ζώδιο του ζωδιακού κύκλου. Είναι έντονος, αποπλανητικός και έχει τη δύναμη να αλλάξει ένα άτομο. Η Σελήνη στον Σκορπιό δείχνει ακριβώς αυτό: δύναμη, μαγνητισμό, ένταση και μυστικοπάθεια. Οι άνθρωποι αυτοί δένονται σε ένα βαθύ επίπεδο με τα άτομα που επιλέγουν, ενώ δεν αντέχουν τις αέρινες, επιφανειακές και αναξιόπιστες ενέργειες των ζωδίων του αέρα. Ταιριάζουν με Σελήνη στον Σκορπιό, τους Ιχθύες και τον Καρκίνο.

Στον Τοξότη

Ο Τοξότης είναι ο φιλόσοφος. Ο αιώνιο μαθητής, ο δάσκαλος, ο ταξιδιώτης. Άτομα με Σελήνη σε αυτή τη θέση είναι ακριβώς αυτό. Αγαπούν τη διασκέδαση, δεν κριτικάρουν και ακολουθούν το “live and let live”. Είναι ανεξάρτητα, με μεγάλη αγάπη στις προσωπικές ελευθερίες, τον αυθορμητισμό και τις τεράστιες φιλοσοφικές συζητήσεις για τον κόσμο και το σύμπαν. Έλκονται από ανεξάρτητα πλάσματα με αντίστοιχα χαρακτηριστικά. Ταιριάζουν με Σελήνη σε κάποιο άλλο ζώδιο της φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης).

Σελήνη στον Αιγόκερω

Η Σελήνη στον Αιγόκερω είναι η πιο δύσκολη θέση, μετά τον Σκορπιό, γιατί πρακτικά τα χαρακτηριστικά του Αιγόκερω είναι τα ακριβώς αντίθετα από όσα πρεσβεύει η Σελήνη. Για αυτό, τα άτομα αυτά είναι συναισθηματικά μπλοκαρισμένα και δεν εκφράζονται στα ερωτικά τους. Πολλές φορές φαίνονται ψυχρά, αφηρημένα ή και βαρετά στους περισσότερους ανθρώπους. Είναι εξαιρετικά αποφασιστικά άτομα, με πειθαρχία και ξέρουν να δουλεύουν σκληρά. Ταιριάζουν με άτομα που έχουν την καριέρα ως προτεραιότητα και είναι σταθερά. Οι Σελήνη σε κάποιο ζώδιο της γης είναι ιδανική για αυτούς (Αιγόκερως, Ταύρος, Παρθένος).

Στον Υδροχόο

Ο Υδροχόος είναι ο επαναστάτης. Το μαύρο πρόβατο που μπορεί να κάνει μια ολόκληρη γενιά να επαναστατήσει και να αλλάξει τον κόσμο. Είναι εκκεντρικά άτομα, όσοι έχουν Σελήνη σε αυτό το ζώδιο. Είναι μη συμβατικά και αυτό ακριβώς ψάχνουν σε έναν σύντροφο. Την επανάσταση και τη διαφορετικότητα. Ταιριάζουν με Σελήνη στον Ζυγό, τους Διδύμους και τον Υδροχόο.

Στους Ιχθύες

Ο Ιχθύς είναι ονειροπόλος, smoothe, με φαντασία και δημιουργική ψυχή, που ζει για τον ρομαντισμό και επιλέγει να καταφεύγει σε φαντασιακούς κόσμους όταν τα βρίσκει σκούρα. Αντιπροσωπεύει την άνεση και έλκεται από άτομα με αντίστοιχα χαρακτηριστικά: καλοσύνη, συναισθηματισμό και αγάπη για οτιδήποτε κατευνάζει τις αντιπαραθέσεις. Άνθρωποι με Σελήνη στους Ιχθύες ταιριάζουν με τον πλανήτη αυτό στον Σκορπιό, τον Καρκίνο και τους Ιχθύες.

featured image: Elite Daily