Ποιος δεν έχει δει έστω και μία φορά αν το ζώδιό του ταιριάζει με αυτό του συντρόφου του. Γιατί λοιπόν να μην το κάνουμε και για την κολλητή μας;

Άλλωστε, η αστρολογική συμβατότητα είναι κάτι που εφαρμόζεται σε όλες τις σχέσεις της ζωής μας.

Τι λένε τα άστρα για τη BFF κάθε ζωδίου

Κριός: Αυτό το ζώδιο του Αέρα ταιριάζει ιδανικά με τον Δίδυμο. Χρειάζονται και οι δυο την καθημερινή επικοινωνία και συνήθως μοιράζονται τις ίδιες απόψεις.

Ταύρος: Ένας Παρθένος θα γίνει ο ιδανικός φίλος του. Και στα δύο αυτά ζώδια αρέσει να περνάνε καλά και έτσι, θα περνάνε πολύ χρόνο μαζί και θα έρθουν γρήγορα κοντά.

Δίδυμος: Ο Δίδυμος λατρεύει κι αυτός τον Παρθένο. Το χιούμορ και η επιθυμία για συνεχής διασκέδαση είναι αυτό που θα τους ενώσει.

Καρκίνος: Ο Σκορπιός θα δεθεί εύκολα και γρήγορα με έναν Καρκίνο. Θα κάνουν μαζί ένα δυναμικό δίδυμο που θα περνάει πάντα καλά, όμως θα συνδεθούν και σε ένα βαθύτερο επίπεδο.

Λέων: Ο Λέων και ο Τοξότης θα έχουν έναν άρρηκτο δεσμό και λατρεύουν καλλιτεχνικές εξορμήσεις.

Παρθένος: Ο αινιγματικός Σκορπιός γίνεται ο τέλειος φίλος για τον Παρθένο. Θέλουν και οι δύο να λύνουν τα πάντα με τη συζήτηση και εκτιμούν την ειλικρίνεια.

Ζυγός: Ο αρμονικός Ζυγός επιθυμεί έναν Υδροχόο στη ζωή του. Θα περνάνε ώρες να συζητούν γύρω απ’ όλα τα θέματα και να απολαμβάνει ο ένας την παρέα, αλλά και τις απόψεις, του άλλου.

Σκορπιός: Είναι το ζώδιο που τα πάει καλά με όλους. Όμως, χρειάζεται έναν Ιχθύ να είναι στο πλάι του στα εύκολα αλλά και τα δύσκολα.

Τοξότης: Ο Τοξότης χρειάζεται γέλιο στη ζωή του και να είναι με ανθρώπους που τον εμπνέουν. Και ο Κριός είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται.

Αιγόκερως: Ένας περιπετειώδης Δίδυμος είναι αυτό που χρειάζεται ο Αιγόκερως. Μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα λάτρης της περιπέτειας, όμως ο Δίδυμος θα τον παρακινήσει και θα τον κάνει να βγει από το καβούκι του.

Υδροχόος: Ο ανεξάρτητος Υδροχόος θέλει έναν Λέοντα στη ζωή του. Ο ένας θα βοηθήσει τον άλλο να ξεπεράσει τις δυσκολίες και τα αρνητικά συναισθήματα.  Είναι και οι δύο αφοσιωμένοι και loyal σε όλες τις σχέσεις τους.

Ιχθύς: Ο συναισθηματικός Καρκίνος είναι ό,τι πρέπει για τον Ιχθύ. Μαζί θα κατακτήσουν τα πάντα. Λατρεύουν την περιπέτεια και να περνάνε καλά. Σίγουρα θα δεις τους δυο τους να κάνουν bar hoping και να γελάνε.

featured photo: Unsplash /Ian Schneider