Αν και εσένα σου φαίνονται σχεδόν πάντα απόμακροι οι Παρθένοι της ζωής σου, οι παρακάτω εξηγήσεις θα σε ηρεμήσουν σχετικά με αυτό το φαινόμενο. Πράγματι, πρόκειται για άτομα που συχνά φαίνονται απόμακρα και ψυχρά, αλλά όλα εξηγούνται. Ακόμα και με τους Παρθένους.

Οι Παρθένοι είναι απόμακροι γιατί το overthinking είναι η δεύτερη φύση τους

Οι Παρθένοι σκέφτονται πολύ και για τα πάντα. Μπορεί να έκανες κάτι που να οδήγησε σε λίγο drama και μετά εκείνοι να εξάντλησαν το μυαλό τους για να εξηγήσουν το φαινόμενο. Αυτό τους κάνει να σκέφτονται τα χειρότερα για όλους. Το θέμα είναι πως πάντα πιστεύουν πως ξέρουν την εκδοχή σκέψης των άλλων, οπότε απομακρύνονται χωρίς συζητήσεις και εξηγήσεις. Εννοείται, αυτό προκαλεί προβλήματα στις σχέσεις και στη συμμετοχή τους σε παρέες και ομάδες.

Επιπλέον είναι πολύ περήφανοι για να παραδεχτούν πως κάτι τους ενόχλησε, οπότε πιθανότατα θα σε βγάλουν από τη ζωή τους χωρίς να σε αφήσουν να τους εξηγήσεις.

Είναι απασχολημένοι

Οι Παρθένοι είναι από τα πιο εργατικά ζώδια και είναι πάντα απασχολημένοι με κάτι. Θέτουν μονίμως στόχους και τους πετυχαίνουν και αυτό λίγο πολύ καθορίζει τη ζωή τους. Επίσης, έχουν την τάση να μη μιλούν για όσα τους απασχολούν στους άλλους και απλά φαίνονται απόμακροι.

Έχε στο μυαλό σου πως όταν το μυαλό ενός Παρθένου είναι απασχολημένο με κάτι, είναι καλύτερα να του δώσεις τον χρόνο του και να τον αφήσεις να “επιστρέψει” όταν έχει ξεμπερδέψει.

Αν ένας Παρθένος είναι απόμακρος, κάτι έχει ξυπνήσει την επικριτικότητα μέσα του

Οι Παρθένοι έχουν την τάση να γίνονται επικριτικοί και με τον εαυτό τους και με τους άλλους. Αυτή τους η στάση οφείλεται στη μανία τους με την τελειότητα. Όταν η πραγματικότητα δεν ικανοποιεί τις προσδοκίες τους, απομακρύνονται. Κάπου εδώ να πούμε πως αυτό αφορά κυρίως τους ίδιους. Δηλαδή αν νιώσουν πως κάπου δεν έκαναν τη σωστή κίνηση, θα εξαφανιστούν, όντας υπερβολικά αυστηροί με τον εαυτό τους.

Χρειάζεται να απομακρυνθούν κοινωνικά για να επιστρέψουν καλύτεροι

Οι Παρθένοι είναι καλοί με τους άλλους. Είναι υποστηρικτικοί και άτομα που πάντα κάνουν καλή πρώτη εντύπωση. Από τη φύση τους όμως, μετά από συναναστροφές και κοινωνικοποιήσεις, έχουν την ανάγκη να κλείνονται στον εαυτό τους. Ειδικά όταν έχουν χάσει την υπομονή τους. Προτιμούν να μείνουν λίγο μόνοι, για να μη γίνουν αγενείς ή για να μην πληγώσουν κάποιον.

Διάβασε ακόμα: Παρθένος: το ζώδιο με το οποίο απλά «δε μπλέκεις»

featured image: Variety