Σίγουρα το πρώτο πράγμα που ακούς για έναν Παρθένο, είναι το θέμα του με την τελειότητα. Σκέψου πως ο Tom Ford -ένας διάσημος Παρθένος- έχει μιλήσει ανοιχτά με αυτή τη μάχη του με την τελειομανία. Ωστόσο, υπάρχουν πράγματα που δεν ξέρεις για τον Παρθένο, και για αυτό ίσως να την “πατάς” με αυτό το ζώδιο. Η αλήθεια είναι πως δεν “μπλέκεις” μαζί του και παρακάτω θα διαβάσεις όλους τους λόγους.

Ο Παρθένος είναι ειλικρινής με έναν βίαιο τρόπο, και συχνά εκφράζει την άποψή με τρόπο που δεν είναι ακριβώς ευγενικός. Αυτό οφείλεται στο ότι είναι αναλυτικός και στη ζωή του προχωράει με δεδομένα. Δε δέχεται δικαιολογίες από τη στιγμή που βλέπει την αλήθεια και έχει βγάλει τα συμπεράσματά του.

Ο Παρθένος είναι είναι εξαιρετικά έξυπνος, και για αυτό πολλές φορές θεωρείται ψυχρός και σκληρός. Θέλει μόνο αλήθειες και facts και τίποτα λιγότερο δεν τον ικανοποιεί. Διάβασε παρακάτω κάποια βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς του, θετικά και αρνητικά, που τον κάνουν να ξεχωρίζει από τα άλλα ζώδια:

 • Σκέφτεται βαθιά, αναλυτικά και είναι αποφασιστικός
 • Δουλεύει σκληρά, είναι αφοσιωμένος και δίνει προσοχή στις λεπτομέρειες
 • Έχει κλίση στην τέχνη, τη μουσική και είναι δημιουργικός
 • Έχει υπομονή, σύνεση και είναι υπεύθυνος
 • Είναι πιστός, αληθινός και καλός
 • Ασκεί έντονη κριτική στους άλλους και είναι τελειομανής
 • Είναι αξιόπιστος, εμμονικός και οργανωμένος
 • Είναι σνομπ, επιλεκτικός και θεωρεί τον εαυτό του ανώτερο από τους άλλους
 • Είναι προσεκτικός, διστακτικός και προστατευτικός
 • Σκληρός, μπορεί να γίνει κακός και αναξιόπιστος
 • Είναι εγωκεντρικός, συχνά ενοχλητικός και overthinker

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον έρωτα, ο Παρθένος είναι πιστός και αφοσιωμένος. Επενδύει στις σχέσεις του -και τις φιλικές- θέλοντας να τις κρατήσει για πάντα στη ζωή του. Είναι απαιτητικός με τους συντρόφους του και αυτό τον κάνει λίγο δύσκολο. Στη δουλειά, είναι εξαιρετικά δημιουργικός. Ωστόσο δεν αποκλείεται να τον δεις και σε roles που βασίζονται απλά και μόνο στη λογική. Σε κάθε περίπτωση, δουλεύει συχνά και αφοσιώνεται στην καριέρα του, με στόχο την απόλυτη επιτυχία. Είναι πιθανό να είναι τραγουδιστής, σχεδιαστής, ηθοποιός ή και συγγραφέας, μιας και η σχέση του με τις τέχνες είναι σχεδόν ερωτική.

Η πνευματικότητα είναι σημαντική για εκείνον, μιας και του δίνει αισιοδοξία. Χωρίς αυτή η ζωή του είναι άσπρο-μαύρο. Στις σχέσεις του είναι αυστηρός, δε συγχωρεί εύκολα και είναι από τα άτομα τα οποία αν αδικήσεις, θα σε βγάλουν από τη ζωή τους με μεγάλη ευκολία, σαν να μη σε γνώρισαν ποτέ. Στην πραγματικότητα, δεν ενδιαφέρεται αν σε πλήγωσε ο Παρθένος. Είχες την ευκαιρία σου μαζί του και την έχασες. Αυτός ίσως να είναι και ο λόγος που είναι το ζώδιο με το οποίο απλά δε μπλέκεις.

Πληροφορίες: YourTango featured image: Elite Daily