Τα παρακάτω ζώδια θυμώνουν έντονα και κάνουν σκηνή, σε σημείο που μπορούν να γίνουν τρομακτικά. Διάβασε ποια είναι και φίλτραρε τις αντιδράσεις σου.

Κριός

Ο Κριός δε μπορεί να συγκρατήσει τον θυμό του. Λέει αμέσως ό,τι σκέφτεται χωρίς να το φιλτράρει. Βέβαια, δε θυμώνει για πολύ, αλλά αυτές οι εκρήξεις του μπορούν να διαλύσουν τις σχέσεις και τις φιλίες του εύκολα γιατί είναι έντονες.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός από την άλλη, ξέρει καλά πώς να καμουφλάρει τον θυμό του. Υπολογίζει χρόνους και καταστάσεις και βρίσκει τη στιγμή να τον εκφράσει. Αυτό δεν το κάνει για να ηρεμήσει, αλλά για να σιγουρευτεί πως θα πονέσει τον άλλο. Θα πει πράγματα που δύσκολα ξεχνιούνται και το χειρότερο είναι πως θα τα εννοεί.

Ταύρος

Ο Ταύρος είναι από τα ζώδια που δεν περιμένεις ποτέ πως έχουν τόσο θυμό μέσα τους. Το θέμα είναι πως όση υπομονή κι αν έχει, υπάρχουν όρια σε αυτή. Ο τρόπος να τα καταπατήσεις είναι να τον κάνεις να νιώσει πως δεν τον σέβεσαι. Τότε εκείνος μετά από πολύ σκέψη, θα σου εκφράσει τον θυμό του με άγριο τρόπο. Κάποια πράγματα δεν τα ανέχεται και αυτό το όριο το βάζει με άγριο τρόπο.

Λέων

Ο Λέων είναι τόσο σίγουρος που κυριολεκτικά λίγοι άνθρωποι μπορούν να τον απειλήσουν πραγματικά. Αν κάτι δεν ανέχεται, αυτό είναι το ψέμα και η έλλειψη ειλικρίνειας. Αν μάθει πως κάποιος λέει ψέμματα για εκείνον και τον υποβιβάζει, δε διστάσει να κάνει σκηνή. Και επειδή είναι showman, η σκηνή αυτή δε θα ξεχαστεί ποτέ.

Παρθένος

Ο θυμός του Παρθένου είναι tricky και απρόβλεπτος. Δύσκολα περιμένει κανείς πως ο ψύχραιμος Παρθένος, που απαιτεί ό,τι καλύτερο από τον εαυτό του και από τους άλλους, θα θυμώσει τόσο έντονα. Κι όμως, αν ξεπεράσεις τα όριά του μπορεί και να σε καταστρέψει ψυχολογικά με ένα βλέμμα ή μια λέξη. Αυτό το ζώδιο δε θα διστάσει να σε βγάλει από τη ζωή του αν παίξεις με τα νεύρα του.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος ενδέχεται να είναι το πιο συναισθηματικό ζώδιο. Βιώνει όλα τα συναισθήματα στο maximum, συμπεριλαμβανομένου και του θυμού. Εκνευρίζεται όταν κάποιος ενοχλήσει τα άτομα που αγαπάει και δεν το αφήνει να περάσει έτσι. Εκφράζει όσα νιώθει, αλλά με έναν τρόπο χειριστικό, που δεν επιτρέπει στον συνομιλητή του να εκνευριστεί και να χάσει τον έλεγχο. Πάντα είναι το “θύμα” και κάνει και τους άλλους να το πιστεύουν αυτό.

featured image: Elite Daily