Υπάρχουν μερικά ζώδια ανάμεσά μας που λατρεύουν τον ύπνο και υπάρχουν φυσικά και εκείνα που ονειρεύονται ακόμα και όταν δεν κοιμούνται! Αλλά ενώ η ονειροπόληση μπορεί να σου δώσει δύναμη και σου επιτρέπει να δημιουργήσεις φαινομενικά τέλεια σενάρια, τα άσχημα όνειρα είναι μια εντελώς διαφορετική περίπτωση.

Υπάρχουν όμως τέσσερα ζώδια που δεν φαίνεται να έχουν κανέναν έλεγχο στη συναισθηματική τους κατάσταση και ως εκ τούτου, πάρα πολύ συχνά βλέπουν εφιάλτες. Και εδώ θα δεις ποια είναι αυτά τα ζώδια.

Μήπως ανήκεις και εσύ σε αυτά και πρέπει να δουλέψεις για να το καταπολεμήσεις;

Καρκίνος

Ο Καρκίνος, όπως είναι γνωστό, σκέφτεται πολύ και υπεραναλύει τα πάντα. Έτσι, συχνά βασανίζεται από φρικτά όνειρα. Κυρίως λόγω του γεγονότος ότι αναρωτιέται για κάθε ανησυχία και σκέψη που είχε κατά τη διάρκεια της ημέρας πριν κοιμηθεί.

Λέων

Λόγω της παρορμητικής συμπεριφοράς του, ο Λέων συχνά κάνει περισσότερους εχθρούς παρά φίλους. Αν και αυτό μπορεί να μην ενοχλεί τον ίδιο τον Λέων που νιώθει ικανοποιημένος μέσα του, το υποσυνείδητο χρησιμοποιεί τα όνειρα για να του υπενθυμίσει ότι όντως νοιάζεται για τους ανθρώπους. Ως εκ τούτου, ο Λέων συχνά βλέπει εφιάλτες για τις δικές του ενέργειες απέναντι σε άλλους ανθρώπους.

Ζυγός

Ο Ζυγός είναι ο πιο ευσυνείδητος άνθρωπος που θα συναντήσεις ποτέ. Ζει με τον φόβο να πληγώσει τους ανθρώπους που αγαπάει. Είναι εξαιρετικά ευγενικός και ως εκ τούτου συχνά έχει έναν ανήσυχο ύπνο με πολλούς εφιάλτες όπου ανησυχεί για διάφορα. Ίσως ένα δεκάλεπτο διαλογισμού θα μπορούσε να βοηθήσει να αλλάξει αυτό προς το καλύτερο.

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί τείνουν να μη μιλάνε σε κανέναν για τα συναισθήματά τους. Μερικές φορές εμποδίζουν ακόμη και τους γονείς και τα αδέρφια τους να ανακαλύψουν τις ελπίδες, τα όνειρα και τους φόβους τους. Αυτός είναι πιθανότατα και ο κύριος λόγος που ο Σκορπιός έχει τόσους πολλούς εφιάλτες σε τόσο μεγάλη συχνότητα.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Ο Σκορπιός και άλλα 3 ζώδια που ζουν για να εξουσιάζουν τους άλλους