Αυτή η εβδομάδα μάς φέρνει το τέλος του ανάδρομου Ποσειδώνα. Οι εφιάλτες θα τελειώσουν και η εσωτερική γαλήνη θα επιστρέψει. Μέχρι τότε όμως έχουμε λίγο ακόμα δρόμο.

Υπάρχει μεγάλη ένταση στον αέρα αυτή την εβδομάδα. Έχουμε μια Τέταρτη με τη Σελήνη στους Ιχθύς, η οποία μας επιτρέπει να κρατάμε την ελπίδα ζωντανή ακόμα και όταν όλοι γύρω μας είναι αρνητικοί και με το εξάγωνο Ερμή -Κρόνου βρισκόμαστε σε μια εβδομάδα που μπορεί να φέρει μερικά οικογενειακά δράματα.

Τα άστρα λένε ότι αυτή θα είναι μια δύσκολη εβδομάδα για τρία ζώδια. Όπως φαίνεται όμως δεν υπάρχει τίποτα που δεν θα έχει περάσει μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Κριός

Μπορεί να αναλάβετε περισσότερα από όσα μπορείτε να αντιμετωπίσετε αυτήν την εβδομάδα. Κι ενώ νιώθετε ότι πρέπει να είστε εκείνοι που έχουν τον έλεγχο, που λαχταρούν την οργάνωση και ένα σταθερό σχέδιο καταλήγετε να αναλαμβάνετε περισσότερες ευθύνες από αυτές που χρειάζεστε, και όχι επειδή το θέλετε. Είναι επειδή δεν εμπιστεύεστε ότι κάποιος άλλος μπορεί να κάνει αυτό που ξέρετε ότι μπορείτε να κάνετε εσείς. 

Θέλετε όλα να πάνε καλά και όλοι να είναι χαρούμενοι και όταν συνειδητοποιήσετε ότι δεν μπορείτε να ελέγξετε τη συμπεριφορά και την τύχη ενός άλλου ατόμου, μπορεί να εκνευριστείτε. Είναι τα τελευταία χτυπήματα του ανάδρομου Ποσειδώνα ανάδρομα. Θα περάσει.

Ταύρος

Αυτή τη στιγμή, είστε ανάμεσα σε χιλιάδες πράγματα και θέματα. Έχετε ανασφάλεια, κενά και παράπονα όσον αφορά θέματα σπιτιού ή δουλειάς. Το καλό είναι ότι εξαρτάται από εσάς το τι θα συμβεί, αλλά το κακό είναι ότι δεν έχετε ιδέα για το τι θα κάνετε πραγματικά. Θα τα αλλάξετε ή θα τα κρατήσετε;

Σύντομα όλα θα γίνουν ξεκάθαρα για εσάς και θα νιώσετε πολύ πιο άνετα. Όσο αυτή την εβδομάδα, θα χρειαστείτε λίγη υπομονή και καθαρό κεφάλι. Το θετικό είναι ότι όλα είναι για το καλό του μέλλοντός σας. Υ π ο μ ο ν ή!

Δίδυμοι

Η μελαγχολία σάς ακολουθεί αυτή την εβδομάδα, καθώς -διαχρονικά- αυτή είναι η εποχή του χρόνου που ξεπερνάτε τις απώλειες και τις στενοχώριες σας. Δεν μπορείτε να κάνετε κάτι για αυτό, ειδικά με τον Ποσειδώνα στην τελευταία φάση της ανάδρομής του.

Έχετε χάσει πολλά φέτος και δεν σας ενδιαφέρει να μοιραστείτε τον πόνο σας με κανέναν. Ξέρετε ότι θα το ξεπεράσετε και ξέρετε ότι αυτό πρέπει να γίνει στην ώρα του.