Το 2022 ετοιμάζεται να μας αποχαιρετίσει και να δώσει τη θέση σου σε μια ολοκαίνουρια χρονιά, που όμως δεν γνωρίζουμε τι κρύβει για τον καθένα από εμάς: Θα εξελιχθείς επαγγελματικά; Θα γνωρίσεις εκείνον τον έρωτα που τόσο περιμένεις; Θα ταξιδέψεις; Θα σου φέρει τύχη αυτός ο νέος χρόνος;

Αυτά είναι ίσως μερικά από τα ερωτήματα που σε απασχολούν. Κι ενώ κανείς δεν έχει να σου δώσει αυτές τις απαντήσεις, υπάρχει κάτι που μπορείς να κάνεις για να ελκύσεις την τύχη προς το μέρος σου.

Τι είναι αυτό; Μα φυσικά να συμβουλευτείς την αριθμολογία και να μάθεις ποιοι είναι οι αριθμοί που θα σε ευνοήσουν το 2023. Κράτα αυτούς τους αριθμούς στο μυαλό σου σε ό,τι απόφαση ή κίνηση κάνεις τη χρονιά που έρχεται και τα αποτελέσματα θα είναι πιο ευνοϊκά για σένα.

Ποιοι είναι οι τυχεροί αριθμοί κάθε ζωδίου το 2023;

Κριός

Οι μονοί αριθμοί είναι ιστορικά τυχεροί για τον Κριό. Αποτελεί κοινή πεποίθηση ότι τα καλά πράγματα δεν έρχονται σε ζευγάρια και η τύχη του Κριού το επιβεβαιώνει, αφού για το 2023 οι τυχεροί του αριθμοί θα είναι το 7 και το 9.

Δεν είναι όλοι τόσο δυνατοί ώστε να αντέχουν διαρκώς τις προκλήσεις που έρχονται στο δρόμο τους. Γι’ αυτό, αυτοί θα είναι οι αριθμοί που θα βοηθήσουν τον Κριό να επιμείνει μέχρι το τέλος σε ό,τι διεκδικεί.

Οι δύο αυτοί αριθμοί μαρτυρούν ότι τη χρονιά που έρχεται θα πρέπει να κάνεις στην άκρη την κατάθλιψη και την τάση σου να κλείνεσαι μέσα. Βγες έξω, ανάπνευσε καθαρό αέρα και πέρνα χρόνο με ανθρώπους που σε κάνουν να περνάς καλά.

Ταύρος

Το 2023 θα φέρει άγχος για τον Ταύρο, που μπορεί συχνά να τον οδηγεί στη θλίψη. Ο αριθμός που θα τον κάνει να νιώσει καλύτερα θα είναι το 6. Αυτός ο αριθμός θεωρείται γενικά τυχερός και συνδέεται με διάφορες ευοίωνες έννοιες, που κάνουν τους ανθρώπους να αισθάνονται ικανοποιημένοι και άνετα.

Φέτος, Ταύροι, αγοράστε είδη σε ποσότητες των 6 και έχετε κατά νου αυτό τον αριθμό σε κάθε σας κίνηση. Αυτός ο θετικός αριθμός θα λειτουργεί ως υπενθύμιση για τον Ταύρο να είναι πιο αισιόδοξος και εξωστρεφής και να μοιράζεται τις προσπάθειές του με άλλους.

Δίδυμοι

Για τους Δίδυμους, ο τυχερός αριθμός το 2023 θα είναι το 5. Αυτός ο αριθμός συνδέεται με τιμή, επιτυχία, πλούτη και δύναμη. Οι Δίδυμοι τρέφουν ιδιαίτερη αγάπη για όλα αυτά. Για τους Διδύμους που θέλουν να αναπτυχθούν στην καριέρα τους ή να συνεχίσουν την εκπαίδευσή τους, το 2023 φαίνεται ότι θα αποτελέσει μια καταπληκτική ευκαιρία.

Επίλεξε τον αριθμό 5 ως τον τυχερό αριθμό – συνεργάτη σου. Θα σε βοηθήσει να δεις πράγματα, να εκφράσεις τη γνώμη σου και να μείνεις μακριά από λάθη, ιδιαίτερα αν ανήκεις σε εκείνους που έχουν γεννηθεί τον Μάιο.

Καρκίνος

Για τον Καρκίνο, οι θεωρίες θα ανατραπούν το 2023, αφού τα καλά πράγματα θα φτάσουν όντως σε ζευγάρια κι αυτό γιατί οι τυχεροί αριθμοί του ζωδίου για τη χρονιά που έρχεται θα είναι το 2 και το 6. Το 2 υποδηλώνει μια ερωτική σύνδεση. Ο Καρκίνος φάνηκε να δυσκολεύεται πολύ με τις σχέσεις του φέτος.

Εάν αντιμετωπίζεις δυσκολίες, μοναξιά ή νιώθεις ότι έχεις αποτύχει στην αγάπη, τη φιλία ή την οικογένεια, και οι δύο αριθμοί θα σε βοηθήσουν πάρα πολύ το 2023. Ενθαρρύνουν την αίσθηση της κοινότητας, αποθαρρύνοντας τις επιβλαβείς επιρροές να εισέλθουν στη ζωή των Καρκίνων.

Λέων

Οι Λέοντες είναι μια αναπαράσταση της φωτιάς. Αυτό το ζώδιο αντιπροσωπεύει τη στιβαρότητα και την υπερηφάνεια και είναι το κυρίαρχο αστέρι. Είναι επίσης δυναμικοί, αυτόνομοι, απελευθερωμένοι, ενεργητικοί, παθιασμένοι και εξαιρετικά ευγενικοί. Το νούμερο 7 θα είναι ο τυχερός αριθμός για τους Λέοντες το 2023.

Θα χρειαστεί ανά περιπτώσεις να είναι σεμνοί και προσεκτικοί, αφού μερικές φορές έχουν υπερβολική αυτοπεποίθηση. Η τάση τους να είναι αισιόδοξοι και η ικανότητά τους να πέφτουν και να ξανασηκώνονται είναι δύο από τα πλεονεκτήματά τους. Το 2023, οι Λέοντες θα πρέπει να δώσουν μεγάλη προσοχή στον αριθμό 7, που σημαίνει δύναμη και υπεροχή. Μπορεί να εμφυσήσει ζωντάνια σε αυτό το ζώδιο και να το βοηθήσει να επικεντρωθεί στο έργο του πιο αποτελεσματικά.

Παρθένος

Οι αριθμοί 1, 6 και 7 είναι οι τυχεροί αριθμοί του Παρθένου για το 2023. Σύμφωνα με την αριθμολογία, ο αριθμός 1 δείχνει ήρεμα νερά και ξαφνικό κρότο. Ο αριθμός 6 δείχνει ότι όλα πάνε ομαλά. Ο αριθμός 7 μπορεί να αντιπροσωπεύει την αφοσίωση του Παρθένου στο επάγγελμά του.

Αυτά τα στοιχεία υποδηλώνουν ότι ο Παρθένος θα αντιμετωπίσει φέτος τα πιο δύσκολα, θα εκφραστεί ανοιχτά και θα ανησυχεί λιγότερο. Επιπλέον, θα πρέπει να έχει πίστη στον εαυτό του και όχι τόσο στους άλλους, αφού μόνο όταν είναι αυτάρκης θα είναι ασφαλής από τις κακές προθέσεις τρίτων.

Ζυγός

Την καλή τύχη των Ζυγών κουβαλάνε φέτος οι αριθμοί 8 και 10. Ο αριθμός 10 συμβολίζει την τελειότητα, η οποία θα μειώσει κάπως τα διλήμματα του Ζυγού και θα επιταχύνει τη λήψη αποφάσεων. Ο αριθμός 8, από την άλλη, αντιπροσωπεύει την ισορροπία, τα πλούτη, την επιτυχία και την ευημερία.

Όντας απρόθυμος από τη φύση του, ο Ζυγός χρειάζεται τον αριθμό 8 για να διατηρεί τα πάντα σε ισορροπία. Για πολλούς Ζυγούς, φέτος θα είναι μια χρονιά που θα πρωταγωνιστήσουν τα επαγγελματικά. Έτσι, ο αριθμός 8 είναι ζωτικής σημασίας για να σε βοηθήσει να πραγματοποιήσεις πολλά μεγάλα όνειρα, όπως η αγορά ενός οχήματος, ενός σπιτιού ή ο γάμος.

Σκορπιός

Το ζώδιο του Σκορπιού θα έχει φέτος μια ιδιαίτερη σύνδεση με τους αριθμούς 1 και 3. Ο Σκορπιός είναι το πιο ψυχρό ζώδιο του πλανήτη. Ο αριθμός 1 έχει τις ιδιότητες να είναι μόνος, ισχυρός και πρωτοπόρος.

Με την προστασία αυτού του αριθμού, οι Σκορπιοί μπορούν να ξετρυπώσουν από το σκληρό κέλυφός τους και να επιτύχουν σημαντικές εργασίες μόνοι τους. Παρουσία του αριθμού 3, που αντιπροσωπεύει πρόκληση και θάρρος, ο Σκορπιός μπορεί να ηρεμήσει και να πάρει πιο σοφές αποφάσεις για τη ζωή.

Τοξότης

Ο αριθμός 3 για τον Τοξότη θα συνδεθεί με την τάση του να είναι πιο γενναίος, προσεκτικός και θαρραλέος. Προσπάθησε να καταλάβεις τι είναι αυτό που επιθυμεί η καρδιά σου, ώστε να μπορέσεις να το διεκδικήσεις πιο αποτελεσματικά.

Ο τυχερός σου αριθμός θα σας βοηθήσει να αποφύγεις την αποτυχία και θα σε διδάξει να σταθμίζεις την χαώδη συμπεριφορά σου, ειδικά αυτή που έχεις όταν ερωτεύεσαι. Ήρθε η ώρα να σοβαρευτείς και να σταματήσεις να βλέπεις τους ανθρώπους ή τις κατακτήσεις σου ως τρόπαια.

Αιγόκερως

Σύμφωνα με τις προβλέψεις αριθμολογίας για το 2023, οι πιο ευοίωνοι αριθμοί για το ζώδιο του Αιγόκερου θα είναι το 3, το 4 και το 9. Αυτοί οι τρεις αριθμοί έχουν μεγάλη σημασία για τον Αιγόκερω και αντιπροσωπεύουν μια ισχυρή πηγή έμπνευσης. Το 9 μπορεί να αντιπροσωπεύει σοφία και γενναιότητα. Οι αριθμοί 4 και 9 απεικονίζουν την αρμονία. Ο αριθμός 9 αντιπροσωπεύει επίσης την αιωνιότητα, τη μακροζωία και την ταλαιπωρία.

Το νέο έτος, Αιγόκερε, θα δυσκολευτείς στην αντιμετώπιση εμποδίων και προβλημάτων και οι τυχεροί σου αριθμοί θα λειτουργήσουν ως χρήσιμοι βοηθοί.

Υδροχόος

Ο τυχερός αριθμός του Υδροχόου για τη χρονιά που έρχεται θα είναι το 22, ένας ιδιαίτερος αριθμός, η δυαδικότητα του οποίου συμβολίζει τις ευχές του Υδροχόου που πολλαπλασιάζονται!

Αυτός ο αριθμός σε συμβουλεύει επίσης να κάνεις δύο ξεχωριστές ζωές: μια για τα μάτια του κόσμου και μια για σένα και τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Πρέπει να αποκτήσεις αυτή τη διπλή φύση για να ξεπεράσεις τα εμπόδια που θα προκύψουν τη φετινή χρονιά.

Ιχθύες

Οι αριθμοί 0 και 9 θα πρέπει να χρησιμοποιούνται περισσότερο από τους Ιχθύες το 2023. Αυτοί οι τυχεροί αριθμοί ωφελούν τους Ιχθύες, αυξάνουν την τύχη και τους δίνουν τη δυνατότητα να βλέπουν τη ζωή αισιόδοξα και να ζουν ευτυχισμένα.

Εάν καταφέρεις να είσαι χαρακτηρίζεσαι φέτος από μεγαλύτερη προθυμία, δραστηριότητα και χαρά, η ζωή και η δουλειά σου θα σου προσφέρουν ενδιαφέρουσες εμπειρίες. Και να θυμάσαι ότι κάθε φορά που θα κάνεις μια επικίνδυνη επιλογή, η οικογένεια και οι τυχεροί αριθμοί θα είναι πάντα εκεί για να σε υποστηρίξουν.