Η ενσυναίσθηση είναι ένα δυνατό όπλο στις διαπροσωπικές σχέσεις. Ενώ κάποιοι προσπαθούν με κάθε τρόπο να “εξασκηθούν” σε αυτοί, τα παρακάτω τέσσερα ζώδια, την έχουν σαν χάρισμα.

Διάβασε παρακάτω ποια είναι τα ζώδια που έχουν έντονη ενσυναίσθηση.

Καρκίνος: η ευαισθησία του είναι σχεδόν μητρική

Με κυβερνήτη τη Σελήνη, τα άτομα που ανήκουν στο ζώδιο του Καρκίνου είναι πολύ πιστά στις σχέσεις τους. Δίνουν πολύ σημασία στα συναισθήματα, και τα δικά τους και των άλλων γύρω τους. Έχουν ένα radar με το οποίο αντιλαμβάνονται όσα συμβαίνουν γύρω τους και σε συναισθηματικό επίπεδο.

Παρθένος: προσπαθεί να υπηρετήσει τους πάντες

Αναλυτικός, προσεκτικός και πρακτικός, ο Παρθένος κυβερνάται από τον Ερμή, τον πλανήτη της επικοινωνίας και της αντίληψης. Το μυαλό ενός Παρθένου είναι ένας intellectual χάρτης για παραγωγικότητα και νέες ιδέες. Η ενσυναίσθηση αυτού του ζωδίου δεν είναι συναισθηματική. Βασικά πρόκειται για το αντίθετο ακριβώς. Ο Παρθένος θα αναλύσει, εντοπίσει το ζήτημα και θα κριτικάρει. Στο ενδιαφέρον του πάντα ενυπάρχει η λογική και η ανάγκη του να λύσει ένα ζήτημα. Όχι από ευαισθησία, αλλά για να το θέσει υπό έλεγχο.

Ζυγός: μπορεί πάντα να ταυτιστεί

Ο Ζυγός είναι πάντα μια πηγή ανανέωσης λόγω της χάρης, της γοητείας και του ταλέντου του να είναι διπλωματικός. Έχει αστείρευτη κοινωνική περιέργεια και υψηλή αισθητική. Μέσα σε όλα, είναι το άτομο που πάντα θα προσπαθεί να μπει στη θέση του άλλου για να καταλάβει και τη δική του οπτική γωνία. Έτσι, καταφέρνει να ταυτιστεί με τους γύρω του ακόμα και συναισθηματικά. Έχει την ικανότητα να αλλάζει ύφος και στάση ανάλογα με το ποιον έχει απέναντί του.

Ιχθύες: η καλοσύνη του είναι σχεδόν από άλλο σύμπαν

Οι Ιχθύες είναι ευάλωτοι και μπορούν να αντιληφθούν τα συναισθήματα σχεδόν των πάντων. Είναι σαν να διαθέτουν ένα κουμπί το οποίο τους βοηθάει να καταλαβαίνουν τι γίνεται γύρω τους σχεδόν τηλεπαθητικά. Είναι από τα άτομα που μπορούν να καταλάβουν τι έχει κάποιος από ένα βλέμμα και προσπαθούν να βοηθήσουν με κάθε τρόπο.

featured image: Shutterstock